.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: щипе ми

щипе ми

снощи щях да спа с приятеля ми . девствена сам . той започна с пръсти но много ме заболя и спряхме тази сутрин като станах и отидох да Пишкам мн ми пареше моля ви кажете на какво може да се дължи това

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    "С пръсти" означава проникване или само клиториално докосване? Конкретизирай. Иначе главният проблем може да е неизмити ръце и преди да кажеш, че си ги е измил, идва и вторият възможен проблем - измити ръце. Имах приятелка, при която се получаваше щипене точно от обикновения сапун, с който се миех, просто нещо не й понасяше, и си ги миех ръчичките с нейния интимен гел. Може да е и възпаление, което е раздразнил, в смисъл да не си го усещала досега... Както и да е, съветвам те да конкретизираш, иначе не виждам как можем да ти помогнем в този форум.

п.с. Много хора ще те посъветват да отидеш на уролог, гарантирам.
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Най-вероятно цистит.
    Иди при личния, ще ти пусне изследвания на урината и ще ти предпише АБ.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    "С пръсти" означава проникване или само клиториално докосване? Конкретизирай. Иначе главният проблем може да е неизмити ръце и преди да кажеш, че си ги е измил, идва и вторият възможен проблем - измити ръце. Имах приятелка, при която се получаваше щипене точно от обикновения сапун, с който се миех, просто нещо не й понасяше, и си ги миех ръчичките с нейния интимен гел. Може да е и възпаление, което е раздразнил, в смисъл да не си го усещала досега... Както и да е, съветвам те да конкретизираш, иначе не виждам как можем да ти помогнем в този форум.

п.с. Много хора ще те посъветват да отидеш на уролог, гарантирам.
    Първо, щом казва , чв я е заболяло значи едва ли е било само клиторно .....
    Второ, момичетата не ходят на уролог ....
    Трето, да съгласна съм възможно е да от ръцете му, мити или не..... и още един вариант, щом те е заболяло от пръстите му, може да си получила някво разкъсване или раничка и за това, като пишкаш от урината да те пари и щипе .....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Чакайте, чакайте. Дайте да направим разлика дали я щипе уретрата докато пишка и дали я боли ниско долу или я щипе отвън от самата урина!
    Авторке, включи се да ни просветлиш по въпроса.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

еми отвътре ме боли много трудно се изпиШках : когато вече свършвам с пиШKaHeTo накрая ме заболява най много Последните капки

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от elki4ka
    еми отвътре ме боли много трудно се изпиШках : когато вече свършвам с пиШKaHeTo накрая ме заболява най много Последните капки
    Цистит,нема кфо да се чудиш
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на djipsito
    Оу... и на мен така ми ставаше.. после почнах да пишкам кръв и беше адски болезнено, щипещо.. не можех да се изпишкам хубаво.. като отидох на лекар ми каза, че е възпаление на пикучните пътища. Питах го дали е възможно да се получи след секс.. защото няколко дена след акта ми стана така. Каза, че е възможно и ми изписа едни прахчета. 2 са, за 2 дена и се оправих..

Иди на лекар по-добре, преди да е станало по-лошо.

Град
    [На Метри От Земята]
    може да е Цистит
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от elki4ka
    когато вече свършвам с пиШKaHeTo накрая ме заболява най много Последните капки
    тва е цистит .. настинала си , ам иди при лекаря си и му кажи да ти испише нещо : )
    О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!

добре ама защо точно след тази вечер ми стана така ?? а пък и цистита е свързан с често уриниране ,a a3 съм ходила точно 2 пъти до тоалетна днес

възможно е по всяко време да се случи попринцип да често уриниране но при всеки е различно примерно аз когат ме беше хванало ходих в тоалетната през 2 минути и нищо по 2 капки и коремът ме късаше от болки но щом при последните капки ти пари или щипе предполагам че ще е това но за да си най сигурна иди на гинеколог....
    О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    За цистит става дума.
    Заминавай на лекар да ти изпияе лекарства. Ще ти дадат АБ срещу грам-отрицателни бактерии. Освен това може да пиеш мечо горзде като добавка (билка е, без рецепта).

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    аз казвам уретрит пък ха сега да видим!?

имаш ли някакви изтечения чувство за недоизпикаване

иди на лекар преди да се е усложнило!
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от bambino2
    някакъв проблем с тестисите имаш ...
    дам поникнали са
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от bambino2
    някакъв проблем с тестисите имаш ...
    Доколкото разбрах е момиче

Това означава,че пръстите му са били мръсни!Информирай го,че има Dove,Fax,Max,Tax и така нататък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си