- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какви серияли гледате?
Следя си най-редовно отчаяните съпруги,не пропускам нов епизод в замундата .. ии Маlcolm In The Middle![]()
![]()
.
А иначе от време на време заглеждам от другите ситкоми,който сваря - "The Simpsons","Two and a half men","Мarried with children","ALo,ALo" и etc.
"M.D. House" да не забравим,обаче вече все по-рядко и по-рядко.
И "Листопад" позаглеждам - чудесно показва истините от живота,но не е за ограничени хора.
Преди следях и OTH,ама сега ми омръзна .. Любим ми беше,но много протакаха.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
LOST !!!
В момента гледам първия сезон на: "Smallville"![]()
Попринцип обичам комедийните сериали като Джоуи, Приятели, Двама мъже и половина, Женени с деца, и т.н.
От тези, които следя по епизоди и сезони в нета, гледам Клюкарката, Отчаяни съпруги и Вампирски дневници.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
One Tree Hill... и някв дет ги гледам по fox life докато хапвам или докато съм заседнала пред ТВто .. като доктор Хаус, Приятели, Адвокатите от Бостън .. Да, мило .. Джоуи .. такива истории
![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Адвокатите от Бостън ми изглежда адски тъп, не знам, тей ми се вижда.
Audio ergo sum
Клюкарката
Шепот от отвъдното
Герои
Дневниците на вампира
Агнешко
Двама мъже и половина
Др Хаус
абе адски много са![]()
mouth2mouth
емии гледам
Свръхестествено 5 сезон
Вампирски дневници 1 сезон
Доктор Хаус
Малкълм
Двама мъже и половина (ако го хвана по Foxlife)
Кръвни връзки и общо взето т'ва са![]()
Greek
Gossip girl
One tree hill
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Friends, Greek, How I Met Your Mother, Malcolm in the Middle, Gilmore Girls, Entourage съм ги гледала целите и продължавам да следя. Има и още няколко от рода на "Двама мъже и половина", които гледам като ги хвана по телевизията, но това се случва рядко, щото не пускам телевизора често.
еми гледам ..
Трий Хил, Дневниците на вампира, Моите мили съседи![]()
и друго каквото хвана по foxlife![]()
Ооо..значи ;д :
-One Tree Hill
-Legend of the seeker
-House M.D.
-Supernatural
-Grey`s Anatomy
-Smallville
Всичкото от компа вечерно време за приспиване![]()
Едно време само сапунките по БТВ и Диема гледах.Сега любими са ми Dexter, Nip/Tuck, Lost, Entourage.. аа и Family Guy, ако се брои.
Двама мъже и половина
24
Д-р Хаус
комедийни:
Двама мъже и половина
Джоуи
Уйл и Грейс
и мн. др.
Също: Отчаяни съпруги, Листопад, Дневниците на вампира
БетитУ 4-ти сезон и Съпругите 6-ти сезон![]()
- Малкълм
- Всички Мразят Крис
- От МЕстопрестъплението: Маями
![]()
You 're not the boss of me now and you 're not so big!
House, Boston Legal, True Blood
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Дневниците на вампира и Истинска кръв ..
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
видях в първите страници , че гледат от моите любими сериали - свръхестествено , герои , експеримента и още два , които никой не спомена островът на обречените и демониима и още разбира се , но тия са класика \
/
![]()
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *