Абе, отговарям на въпроси, свързани с любимите ми книги, за които съм абсолютно сигурна, и пак ми дава "Грешен отговор".
Пример:
"Как се казва златната топка, която търсачът преследва в играта на куидич в "Хари Потър" ?"
"Снич"
ГРЕШЕН ОТГОВОР !
Бихте ли ми изяснили защо е така? А и това не е единичен случай. Също така, мисля, че би било добре да пуснете правила на играта в сайта.
И при мен се случва често ..Нямам идея защо![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
+Първоначално написано от cherrygloss
![]()
Забелязала съм, че дори това дали ще напишеш отговора със главна буква има значение. Пробвай всички възможни варианти на изписване на отговора.![]()
Да и това е възможно..ОпитайПървоначално написано от Infinity
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абсолютно всичко има значение... Мен ми е вадило грешен за такива работи...
Хаха, то това е супербезсмислено. Ако авторът на въпроса е неграмотен и напише "възстание", например, на мен пак би ми изкарало грешен отговор, въпреки че е вярно.
+1Първоначално написано от ThroughStruggle
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
по принцип си прав/а, но затова играта се казва "Якото четене", защото се предполага, че вътре ще са хора които четат... От където следва по принцип, че не би трябвало да са неграмотни.Първоначално написано от ThroughStruggle
Другото което е че ти за да зададеш въпрос би трябвало да знаеш как да напишеш него и отговорът му... Съмнява ме, че имаш любима книга и не знаеш как точно се казват героите в нея...
Друг е въпроса ако грешката е направена уместно...