.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    bebchity93, не виждам да има някаква много голяма любов между вас. За бога, та ти натякваш, че бил завършил с 3.50, аз ще ти кажа е и? Като не е отличник да не би да е по-малко човек? А и ти не пишеш много правилно, че да критикуваш него. Общо взето, той ти е виновен за всичко, той те обвинява за всичко и това стана ер така от нищото ли? В началото на връзката ви не беше ли пак така, но си го търпяла до сега, нали?

Град
    In My Sick Brain <3
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    За бога, та ти натякваш, че бил завършил с 3.50, аз ще ти кажа е и? Като не е отличник да не би да е по-малко човек?
    О не е. Искаше да каже,че го мисли за глупав,но я е страх да го каже на глас. Много неща изречени на глас губят ъм...чара си. ^^ Тук не е така де,просто я е страх.
    La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
    "Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."

[quote="vesito13"]bebchity93, не виждам да има някаква много голяма любов между вас. За бога, та ти натякваш, че бил завършил с 3.50, аз ще ти кажа е и? Като не е отличник да не би да е по-малко човек? А и ти не пишеш много правилно, че да критикуваш него. Общо взето, той ти е виновен за всичко, той те обвинява за всичко и това стана ер така от нищото ли? В началото на връзката ви не беше ли пак така, но си го търпяла до сега, нали?

моля искша да кажеш че не го обичамли?айде сега нз какво съм преживяла за да остана с него и това което казваш са пълни глупости аз ако не съм го търпяла нямаше да съм 1 година и почти 7 месеца с нехо

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от bebchity93
    моля искша да кажеш че не го обичамли?айде сега нз какво съм преживяла за да остана с него и това което казваш са пълни глупости аз ако не съм го търпяла нямаше да съм 1 година и почти 7 месеца с нехо
    Точно, до сега си го търпяла и отначалото си знаела какъв е и какви проблеми може да имате. Започнала си тази връзка и си направила така, че да продължи до сега. Всеки си има проблеми и вашите са такива, ако можете ги решете, ако не сами преценете кое е най-добре за вас.

Казала си му да не ти звъни и това го е жегнало със сигурност. Според мен трябва да му звъннеш ти - така показваш, че те е грижа за него. Говорете за общи неща, не е нужно да задълбавате в теми като чувства и т.н. Успех
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си