- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВЛЮБЕН СЪМ
ВЛЮБЕН СЪМ в най-добрата си приателка да не кажа,че сме като брат и сестра,но аз сам влюбен в нея. не са само симпатии,че е красива и такива работи казвам ви чуствам го със сърцето си влюбен съм в нея. исках да ми дадете съвет дали да и кажа незнам просто как ще реагира и дали ще ме приема като преди или по различн начин моля ви за съвет забравих да кажа,че тя си има гадже даже сам плакал заради нея моля вии
![]()
Гледам небето виждам теб.
Гледам звездите виждам теб.
Гледам луната виждам теб.
Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.
ммм приятелството може да стигне го любов
но любовта до приятелство...![]()
![]()
![]()
![]()
(както обичат да казват в този форум) +че тя си има приятел...можеш да споделиш чуствата си но не толкова силно защото най вероятно ще се страсне...а и едвали ще излезе нещо от товаа....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако й кажеш я губиш като приятеллка.
Сам си реши.
Няма значение каква е истината, важно е какво говорят хората ! ...
ми да п0мисля... ако на мен най-добрия ми приятел ми каже,че ме харесва.. аз ще се стресна и особено като си имам приятел..и ще помисля ,че той иска да ме скара с приятеля ми ,и че иска да избиррам между my BF и приятелят ми .. нзп0-добре изчакай п0не д0като скъсат
![]()
![]()
На баба ти трънките.Първоначално написано от shashash
Лентинко, пич, опарих се. Недей кат мене. Намери си друга.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Изчакай докато скъсат и тогава (не веднага след като са скъсали, ест) и кажи така и така. Ако наистина те обича ще те разбере, а ако и тя чуства същото![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
мм ти май не си от най-умните,а?Първоначално написано от Chacho
П.П Автора,сори че ти развалям темата ама не се сдържах...
Ако наистина я обичаш ще я оставиш да бъде щастлива с приятеля си.![]()
- Можеш да разкриеш чувствата си, но след като тя приключи връзката си с другия. И между другото точно този момент е много добър, защото тя иска покрепа, утеха, разбиране... всичко това можеш да й го дадеш, да се сближите и... ако е късмет да "тръгнете"![]()
Успех..
Колко Бог дал - толкоз. Аз отидох и си издрънках веднъж каквото ми беше на душата. Ситуацията абсолютно същата. Нещата не се получиха защото ме приемаше просто като приятел. Сега все още сме добри приятели. Известно време не си говорихме, мина ни, надраснахме го. Доволен?Първоначално написано от shashash
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Бъди, себе си кажи и какво наистина чувстваш, не я оставяй без да разбере в дълбочина какво ти е на сърцето.
Обичам нещо за душата....
http://www.facebook.com/pages/POP-fo...8740019?v=wall
Chacho Съмняваме да сте си толкова добри приятели ,колкото преди сте били.Ами дали той ще може да го "преживее" , ако тя му откаже , и дали ,ако му откаже след време би им миналоНе можеш да знаеш
Така ,че само може да си реши дали би искал да рискува приятелството им
![]()
Успех!
тя си има приятел и те има за по4ти брат,не мисля 4е нещо може да се полу4и
Съгласна, но не почвай още на следващия ден "Обичам те, ти си всичко за мен ... бля бля бля ...". Първо се покажи, като добър приятел и едва след това се бутай за гадже. Малко са момичетата, които след края на една връзка, веднага са готови да започнат друга. Съобрази се с товаПървоначално написано от onestar
![]()
Ако й кажеш е вероятно да си развалите приятелството .. ако не й кажеш си оставаш само със скритите надежди .. избирай ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от onestar
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Много ви благодаря за съветите![]()
Гледам небето виждам теб.
Гледам звездите виждам теб.
Гледам луната виждам теб.
Е АРЕ МАХНИ СЕ ДЕ.
Може би ще те гледа по друг начин ,но зависи и от самото момиче .
И както са казали хората ,приятелство между момче и момиче.
А ако решиш да и кажеш за чувствата си ,направи го не толкова точно като :
ХАресвам тЕ ! Влюбен съм в теб и ала бала ..
Ами по начин по ,който тя сама да се усети ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
aве кви са теа бф ;д;д;д;д; най добри приятели момиче и момче ;д аз момиче немога да възприема като приятел нз като вида момиче виждам секса в нея след тва всичко друго,така че еби я ако стане стане ако не момиче най добра приятелка не ти тряя човек особено като имаш чуства
Приятелството може да завърше с любов. Но любовта с приятелство - никога!
Нз може би й кажи,но не е много добра идея,нз как ще те приеме,има вероятност да не сте най-добри приятели след товатя от колко време е с нейния приятел и обича ли го?
Т'ва е щото мислиш само с долната глава!Първоначално написано от Manekena7
![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Мда... по-добре изчакай докъдто скъсат.Първоначално написано от girlche
Чакай бе, не съм се изказала още!!Първоначално написано от lentinko
![]()
![]()
Никакви признания.
Думите само ни объркват, не разбрахте ли вече?Хващаш й ръката, гледаш я в очите, милваш косата й, постепенно скъсяваш дистанцията.Но това не става за ден.Дай й възможност да те пожелае!Заведи я на някое романтично място и пак не си позволявай повече от помилване.Нека гадае.Нека границата на приятелството се обърка в главата й.
И тогава, когато тялото й започне да ти изпраща сигнали, че те желае и като мъж, я целуни.Но съвсем леко, внимателно и невинно, за да не я стреснеш.Не настоявай за повече.Не пришпорвай нещата.Можеш дори да й се извиниш.На следващата среща се върни с крачка назад, но на по-следващата отново я целуни.
П.С. Ако има нещо, което ме побърква, това са скъпите мъжки парфюми.Когато един мъж ми ухае марково, не просто хубаво, съм в пъти по-склонна да го допусна по-близо до себе си.
Първоначално написано от Hilary_
ако сте истински приятели няма да си развалите приятелството! донякъде е нормално като си толкова близък с някои да се влюбиш в него ! аз също обичах моя най-добър фр, но никога не му го казах ! затова моя съвет е да опиташ,кажи и го, за да не се измъчваш всеки ден и за да не се чудиш какво е щяло да стане ! не се измъчвай всеки ден! опитай! може да те обича и тя-нищо не се знае!
разни хора, разни идеали...