Цитирай Първоначално написано от BloomF
Цитирай Първоначално написано от onestar
Аз само не разбрах... защо си му казала да не ти звъни повече?

Обади му се, след като искаш, но не го разигравай така. Ако искаш да си с него - бъди, не му давай смесени сигнали.
Защото се държи кофти с мене. Пример: сърди се, защото когато дошъл един кой си съм ставала по весела .. е кво да направя като въпросното момче ръси някакви майтапи, в сравнението с 'моето' момче, което по принцип е мълчаливо и по сериозно. А най тъпото е, че не ми казва, че ми се сърди и аз се чудя кво му става. Друг пример: някаква от новото му училище го била харесвала и ходила зад него. Той ми каза това, тъй като го бях помолила да ми казва всичко, което става. И след 2 дни, за да ме ядоса почна да ми пише смси: Тая цял ден зад мене годи, не ме остава на мира... е като е така що не и каже да се маха... вижда, че аз не ревнувам толкова и се опитва да ме накара... Ии както споменах в първия пост: много лъже. За малки неща, но и това ми стига.. Постоянно ме обвинява какво съм била направила, а неговите си грешки ги смята за нещо нормално. Аз поне се усещам, когато направя нещо лошо и се извинявам.
кажи му да се видите и поговорете,какво ще става с отношенията ви,какво те тормози и най-накрая се разберете дали ще сте заедно или не