- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Познай нещо за следващия
обича хип хоп танците![]()
Ако не можеш да намериш нещо, за което да живееш, тогава най-добре да намериш нещо, за което да умреш!
ами Не... Следващия яде пред компютъра..![]()
![]()
Ами в момента не,но ми се случва понякога![]()
Следващият никога не е пребивал никого
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
да
следващия е момиче?
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
Нем :P
На следващият му се купонясва
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
не
Следващият е фен на баскетбола
не
... Следващия обича котки?
Love is everything!
Не![]()
Следващия ще ходи на Spirit Of Bourgas?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ами ако не броим факта, че си изпуснах филма от 14:00 по киното, всичко беше ок (:
Следващия има котка?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ъъ ,аз ставам рано,но мразя когато ми се налага.
Следващия никога не е гледал Skins?
Не знам дали вие знаете,но аз знам ,че знам.
Следващия става посреднощ да пикае?
хах
впрочеем да![]()
Следващия ще ходи на море![]()
all the things i know right now if i only knew back then .. (music)
вече бях![]()
на следващия спи ли му се ?
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Трябва да познаеш не да питаш![]()
Следващия му е адски тъпо
Звън Звън снощи обадили сеъм разбира се