.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

какво да правя :(

Онзи ден излязох с едно момче, което много харесвам...Беше толкова приказно,държа се много хубаво с мен и мило...Даже бях сигурна че и той ме е харесал..прекарахме си добре, всичко беше нa 6! дори се хванахме за ръка,седнахме на една пейка, прегърна ме,изпрати ме до нас..и на другия ден му се обадих,да го питам кога ще излезем пак,а тои ми каза че засега не иска..след това не сме се чували нито писали....да не съм направила нещо нередно как мислите? ((

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Като не знаем подробностите как да разберем дали сис е държала нередно.

Може да сиговорила селската, или да си се държала като тъпа патка..

:}

Nikoga ne bih se dyrjala taka Dosta dobre si obshtuvahme, dori az govorih poveche ot nego...Ne sym kazala neshto typo, i neznam kyde mi e greshkata...zatova pitam Vas..da mu pisha, ili da izchakam toi 1-vi da pishi... :S

Re: :}

Мом4етата са си такива попринцип. Н е си мисли,4е на жсяка цена ти си жиножната.Мойе би много си му харесала,а хората се страхужат от влубжането=Поне аз.
    мечтата ти

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Изчакай два дни. Ако не ти пише/обади, го потърси ти и го попитай директно какви ще са ви взаимоотношенията за в бъдеще.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Явно не е наясно с чувствата си.Защо не го оставиш той да те потърси.Ако не го направи може би не иска и няма смисъл да продължаваш да мислиш за него

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Явно не е наясно с чувствата си.Защо не го оставиш той да те потърси.Ако не го направи може би не иска и няма смисъл да продължаваш да мислиш за него

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    е щом не иска в момента...

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Ако си хубава ще излезете пак. Пък иначе може да е бил зает с компютърни игри. Споко.

Намирала съм се в подобна ситуация, само че не момчето, а аз не исках да се видим пак. Всичко беше наред, разбирахме се чудесно, обаче не ми допадаше съвсем. Излязохме веднъж и отидохме на кафе, където той се държа доста мило и плати сметката. След това пък като ме изпрати до вкъщи, седнахме на пейка да си говорим върху общи теми. Като се разделихме, спазвах дистанция и си стиснахме ръцете. Може би се стреснах от бързото сближаване и в скайп се измъквах с извинение, че съм заета с нещо и нямам време да пиша(разбирай с него не искам да се занимавам). Оттогава максимум 1-2 пъти да сме си писали. Не съжалявам, че не се сближихме, защото не е мой тип(в главата му е само неговата музика и няма друго за какво да си приказваме).

;]]

Blagodarq mnogo na vsichki za hubavite otgovori. Celuvki.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Щом не иска, ти не можеш да направиш нищо по въпроса, единственото, което ти остава е да чакаш, не го търси
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

И аз съм била в подобна ситуация.. Еми просто не досаждах и тва е.. Тук вече зависи от това дали имаш чувства. Ти казваш, че го харесваш много. Щом не иска по - добре го забрави..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Не му ходи по задника. Нека той те потърси.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си