- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къде ги има ?!
Харесала съм си няколко неща и искам да си взема такива, но не знам от къде има .. та ако някое знае, моля да каже
-чанта, само че не с пайети ..просто да е такава форма .. http://www.forever21.com/product.asp...26pgCount%3D25
-някакви подобни ръкавици.. http://www.forever21.com/product.asp...1991943&Page=1
и в Бг има ли по принцип магазин на Forever21 .. и ако има къде (сф)?
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
тук няма forever21 и не доставят
и аз искам нещо от там амаа![]()
Peace & Love
Да,тука в Русе ги има..Виждала съм и също чантичката..Същия модел и с пайети..За София - не мога да ти кажа..Първоначално написано от zoreto
Разхождай се из магазините..Може и да намериш нещо..
А ако не - тогава ще трябва да поръчаш от нета
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
за чабтата не знам но за ракавиците виж в магазин кадето продават аксесоари за мотори.Имам предвид там кадето продават каски,мотори,костюми за мотор и тн.Имам такива от такъв магазин
Не знам къде можеш да ги намериш, но ръкавиците са уникални
Такава форма / за чантата / съм виждала къде ли не. Провери във такива по-обикновени магазини , ако в София не намериш къде тогава?А за ръкавиците такива бях виждала в Сисли за около 50лв. май бяха някъде , но предполагам , че и по-евтини могат да се намерят в по-обикновени магазини , пак казвам.
![]()
Ръкавиците провери в някои магазин за чанти, където може да продават и ръкавици, а за чантата нямам си на идея![]()
Имам такива ръкавици и си ги взех за 25 лв, но не съм от София..
ръкавичките ги има в NewYorker ама вие май там нямате не съм сигурна.. иначе са почти същите в червено или черно и като ги гледах бяха 38.90 лв.
За ръкавиците може да провериш в Метъл Хевън, На Тъмно или ОЧЗ.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
ръкавичките ги има във всеки магазин
Просто аз
Мм, ръкавиците ги има в тези ART магазини с колани и кожени портмонета. Около 30-35-40 лева са
"Стоя на пръсти... накрая на света"
ръкавичките мисля че трябва да ги има в някой рок магазин ..
или нз .. просто питай за кожени ръкавички с изрязани пръсти ,,
Успех .. дано си намериш![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Мерси .. ръкавички си намерих в "На тъмно" обаче чантичкатаа ...![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие