.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Целулит

Град
    Sofiq,Bulgariq

Целулит

Здравейте на всички..явно добре ви е познато рязкото сваляне на килограми и след това нанесените последици от гадния целулит хихихиихи..вече имам перфектно тяло,супер извивки и мн стегнато коремче,крачета и т.н.т.оообаче скапаният целулит незная какво да го правя вече...известно ми е,че кремовете,геловете и тем подобни са само мит...ФАКТ...използвала съм и от най-скъпите и квоооо?никакъв резултат,обаче напоследък много взеха да хвалят метода за третиране на целулита с кафе и отайка от кафе,също така и с хума и кафе..вие какво ще кажете?Има ли някой който е пробвал този метод и какви са впечатленията ви от това,помага ли,ефикасно ли е,за колко време изчезва целулита,колко пъти в седмицата се повтаря?Супер мн ви благодаря предварително

Т'ва с кафето и хумата го пробвах..
    Правих го 4 седмици минимум, никъв ефект, вие не разбрахте ли, че без спорт и без здравословно хранене ЦЕЛУЛИТЪТ няма начин да се махне ?! -.-
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

некви нови 20 дет майка ми беше намерила тия дни .. ~> http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.p...72d96593829244

Голям фен Аватара на DesSsi
    Аз мисля, че със здравословно хранене спорт и масажи с кафе ще има добър резултат накрая
    Съдбата помага на смелите !

Град
    Sofiq,Bulgariq
    Деси...аз точно това правя скъпа нооо днес за пръв път го пробвах това с кафето...има мн добри отзиви
    Papte 10x за линка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си