- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За Интимната Миризма ..
значи, не съм правила секс все още,но може да се каже че ми предстоии понеже няма да ми е никак приятно ако на момчето ми му намирисва нещо..леле напрво ще се метна от прозореца
![]()
хигиената ми е на ниво ..къпя се всеки ден по 2 пъти мах 3 пъти.. но искам да ми препоръчате някакъв интимен лосион/гел/сапун ли ддз и аз но да е с приятна ,силна и трайна миризма 'щото аз имам някъф си измислин без миризма и не ме кефи
също споделете вие къв ползвате
![]()
If I played you like a toy?
На Нивея има готини интимни гелове. В момента използвам този на Билка и съм доволна. За геловете на Ейвън също съм чувала добри отзиви.
Let the psycho plays with you...
на нивеа са хубави
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Аз съм доволна от Ейвън,Лактацид и Нивеа,също така може да го комбинираш и с интимни кърпички
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ползвам на Avon и съм доволна![]()
на мен на Нивеа ми харесва![]()
Просто аз
Първоначално написано от Molzinka
Всяко вдишване е квадратче към теб...
+ това, нз дали ще съм доволна от най-новия на орифлейм, който си поръчах (с аромат на портокалови цветове), но смятам, че ще е хубав съдейки по другия им интименПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Също така може да използваш интимни кърпички и ароматизирани ежедневни превръзки (на дискрийт особено имат толкова силен аромат, че понякога и дънките ми миришат на тях
)
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
и на мен ежедневните на Дискрийт ми умирисват всичко![]()
Просто аз
В момента ползвам на Agiva с лайка , и съм доволна![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Използвам Лактацид и съм доволна от негоИма много приятен аромат :P
аз ползвам на Билка - много е приятен и мирише хубаво! Сравнително евтин е , към 2.80 - 3 лв най-много.
орифлейм! ползвам такъв вече 3-4 години,приятелките ми също и опаковката стига за доста време
няма любов
абе интимните кърпички за какво са точно
+1 и аз съм много доволна,а и Лактацид ми го препоръча гинеколожкатаПървоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
![]()
Имайте предвид, че силно ароматизираните продукти могат да ви докарат проблемчета![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Molzinka
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Подкрепям.Мноооого съм доволна.Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Наскоро рекламираха едни превръзки Нутрела или нещо подобно, доволна съм, имат много приятна и силна миризма + че рекламират точно справянето с интимната миризма.![]()
Да и аз ги използвам и цялата мириша на тях след товаПървоначално написано от magicfairy
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
^^ А на кво миришат?![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...