- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За Интимната Миризма ..
На лайка,много е приятноПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Хм... мерси. Може да ги пробвам някой денПървоначално написано от billytalent
.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
По принцип не е препоръчително интримният гел да има силен аромат на нещо,защото това място е много деликатно и може да се получат разни инфекции.Добре е ,ароматът да е лек.Иначе на ейвън не са лоши геловете,на dove също.
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от Biskfitka
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
аз ги ползвам когато съм на път и сляза до някоя тоалетна а няма тоалетна хартия .. те са нещо такова само че влажна ..Първоначално написано от yonsaaa
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
AVON, но най-вече ЛактацидТези използвам аззззз..и съм доволна
Лактацид е хубав да..и аз него ползвам![]()
1. Интимен шампоан Carefree® Aloe™, 3,80 лв
Има меко действие и поддържа естественото ниво на рН на интимната област. Не съдържа сапун и е подходящ за ежедневна употреба. Интимният шампоан Carefree® Aloe™ съдържа натурално алое вера, известно с успокояващото си действие. Отличава се с деликатен свеж аромат.
2. Nivea Intimate Sensitive, 5,50 лв
Успокояващ лосион за интимна хигиена, който комбинира високоефективното, защитно действие на млечната киселина с овлажняващия и успокояващ ефект на Алое Вера и пантенол. Не съдържа оцветители.
Страхотни.![]()
Прочети , има доста добри продукти.
http://krasota.rozali.com/kozmetika/p6881.html
На Нивея има готини интимни гелове.а когато си в цикъл.. Новите дамски превразни натурала с балсам от лаика... и се справят с интимната миризма![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
for youu http://www.bgdrogeria.com/images/3401_5100/3751.jpg![]()
![]()
аз съм в момента с Билка, но от Лактацид съм по- доволна
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ползвам на нивеа..обаче както го хвалите този лактацид ще взема да го пробвам.На каква цена е и откъде си го купувате?
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Съществува.Аз имам.
Аромата му е нежен и приятен, но не знам къде се продават.
Мацко, не че нещо, но интимен гел със силна трайна миризма няма да намериш, защото не му е предназначението да работи като парфюм например. При тях ароматизаторите са сведени до минимум, защото дразнят нежната кожа. Сама казваш, че спазваш добра хигиена, така че не се притеснявай от миризма.
Иначе на Нивеа гела е добър, кърпичките и те биват, но миризмата им поне на мене ми идва по-остра.
Първоначално написано от Inn0cenCe
Първото е дезодоранта. Използва се като дезодорант![]()
Цена не мога да ти кажа, защото не съм го купувала от България.
Гела/ последното/ също е хубав.
Ако намериш някъде в бг ти препоръчвам да си вземеш.![]()
Лактацид![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
AVON
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
На ейвън са добри геловете :P