.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Против пъпки

Проблема ми е, че имам пъпки по лицето и искам да ги махна, според вас дал този продукт ще ми помогне?
    http://www.nivea.bg/products/show/12292

Ако имате някакви други предложения казвайте!

и на мен ми излизат много пъпки, открих Америка с Нивеята. купих си нощния крем и става близо вече година, нз точно (каот излезе и си го купих от отчаяние), взех си и почистващия лосион. вършат страхотна работа, обаче се иска постоянство вечерта като се намажеш, на другата сутрин нито има следи от крем, няма лъщене, не остава мазнотии, перфектен е. аз лосиона го ползвам да си махам грима - ФДТ, секни... изчезват, много хубава работа вършат. доволна съм

а ако положението вече е трагично, купи си крем Арника, мажеш се сутринта, до вечерта и зачервяването е изчезнало и пъпката не изглежда подута, а на другия ден вече я я видиш гадната пъпка, я не. Пробвай дано ти помогне

Почистващия гел на Vichy!!
    * ~УсМиХнИ Се нА жИвОтА,За дА тИ сЕ УсМиХнЕ И ТоЙ~ *
    ... =) =)

Иначе този крем Арника откъде се купува? Аптеки..? Козметични магазини?? ИИИи на каква цена е приблизително?
    * ~УсМиХнИ Се нА жИвОтА,За дА тИ сЕ УсМиХнЕ И ТоЙ~ *
    ... =) =)

мм не .. аз си го бях взела и изобщо не останах доволна ...

Цитирай Първоначално написано от Zahal4ity
    и на мен ми излизат много пъпки, открих Америка с Нивеята. купих си нощния крем и става близо вече година, нз точно (каот излезе и си го купих от отчаяние), взех си и почистващия лосион. вършат страхотна работа, обаче се иска постоянство вечерта като се намажеш, на другата сутрин нито има следи от крем, няма лъщене, не остава мазнотии, перфектен е. аз лосиона го ползвам да си махам грима - ФДТ, секни... изчезват, много хубава работа вършат. доволна съм

а ако положението вече е трагично, купи си крем Арника, мажеш се сутринта, до вечерта и зачервяването е изчезнало и пъпката не изглежда подута, а на другия ден вече я я видиш гадната пъпка, я не. Пробвай дано ти помогне
    Мерси. Утре ще ида да си купя Нивеята.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    мхм..този тоник е наистина добър.Но...не мисля,че само с него ще ти се махнат пъпките.Вземи си и някакъв почистващ гел за лице (подходящ за твоята кожа)
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Vitasin за всеки тип кожа е и определено действа,ползвам го от около 5 дена и вече нямам почти никакви белези и пъпчици

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    По-добре отиди на козметик,там НАИСТИНА ще ти ги почистят отколкото само да заглаждаш с кремове,и после почни редовното им ползване,иначе е само моменто решение
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен
    Относно тоника - аз се обринах от този на Нивеа, а когато си слагах от нощния крем, самия крем се лющеше после, т.е. не попиваше. Сега си взех розова вода вместо тоник - по-евтино, а и знам, че е хубаво. Иначе крем-ползвам на Гарниер.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    До авторката-не си хвърляй парите на вятъра за такива боклуци на Nivea,Garnier и т.н.. щом толкова мн ги рекламират,занчи никой не се интереаува от тях и от това следва,че не са ефикасни.. а пък и наистина не помагат купи си от аптеката Acne Out .. наистина за най-много 3 дена лицето ти ще е почистено,АКО ИСКАШ ЛИЦЕТО ТИ НАИСТИНА ДА СЕ ИЗЧИСТИ,ТЪРСИ В АПТЕКИТЕ!!!
    • Обичай,за да те обичат! •

Чувала съм че помагат : Салицилов спирт + хлорнотромецин, катранен сапун , крем Здраве , Бирена мая

По - хубаво, че времето не беше хубаво, за да не ида да си купя Нивеята. Ще взема или Acne Out, или някакъв друг продукт. Ще попитам в аптеката какво ще ми предложат.

Град
    [На Метри От Земята]
    Acne out ще ти помогне
    Просто аз

Супер фен Аватара на psych0
    аз имам такова лосионче само че на Clean&Clear да хубаво е,сякаш вече не ми излизат пъпки-като го комбинираш с някакво измиващо гелче ще е супер
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

За този ACNE OUT ли казвате http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=6728 Аз като се разрових из GOOGLE за ACNE OUT и по други форуми виждам, че имало и сапун и май някакви други продукти на ACNE OUT.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Acne out помага много
    Humans need fantasy to be human.

Спирт изсушава пъпките за ден
    My telephone!
    M-m-my telephone!
    'Cause I'm out in the club,
    and I'm sippin' that bub,
    and you're not gonna reach my telephone!

http://bit.ly/9Iu8Zf

Крема за проблемна кожа Zip BLaster
    Пращат го от Нова Зеландия

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Exfoliac гел и крем или Vichy Normaderm.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Преди ползвах комплекта Garnier Pure Active - не съм доволна! Уж има крем ( такъв влажен , който не изсушава кожата ) , а цялото ми лице се лющеше в продължение на месеци... Сега откакто използвам Acne Out съм много доволна , само ръцете ми са " малко " гаднички, ама хайде сега...подробности!

Още не съм си купила нищо, защото като имах заделени пари ги дадох за панталон. Сега тряба да си заделя някой друг лев да си купя Acne Out.

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    ПОМАГА ! <3 Но честно казано зависи от самата кожа.. няма гаранция, че и при теб ще действа, но при мен лично наистина имаше ефект!
    Най сигурният вариянт е козметик!
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Купи си спирт. Може да прибавиш към него антибиотик - например Хлорнотромецин. Може да останеш много доволна Също мога да ти предложа катранен сапун за проблемна кожа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си