- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя ..
Здравеите на всички, които ще си направят труда да прочетат и моето излияние, но имах нужда малко да разтоваря напрежениетоСтава дума за едно момче, незная точно как да процедирам от тук натам .. Аз съм на 16 ( ще навърша 17 ), а той след 2 седмици прави 21 - тук е единият ми проблем, незнам дали няма да бъде голям за мен, за първи път ми харесва момче с 4 години по-голямо от мен и съм малко объркана ( сега ще кажете " Тая е откачена", но е факт ) .. Историята започна така, че аз си пишех с него като се представях за друго момиче, но за точно 2 седмици той знаеше живота ми, знаеше какъв човек съм, всичко, което съм преживяла, проблеми, мечти, абе всичко .. Супер много се кефех, че си пиша с него, защото наистина е красив и отвътре, и отвън .. И преди няколко дни му признах, че не съм тази на снимките .. Тук идва другият ми проблем - той го прие съвсем нормално, дори се зарадва, защото се оказа, че е родом от моят град и обича да ходи там .. Продължи да се държи супер готино с мен, споделя ми, праща ми целувки, нарича ме със същите сладки имена както преди .. Но всичко това малко ме притеснява .. Не, не съм малоумна или нещо такова, просто ми е странно .. Та въпросът ми е - да му призная ли, че ми харесва, защото не съм много обнадеждена наистина .. Благодаря ви
![]()
.. само болката е истинска ..
Че той знае,че си падаш по него. Тея неща си личат.
И каква е била мотивацията ти да се представяш за дръга?
Не си харесваме външния вид?
Не, харесвам се, смисъл не съм супер красива, но мога да кажа, че съм достатъчно симпатична, че да хващам окото, но като бях с чужди снимки бех мааалко по-отворена, смисъл аз и попринцип съм, но първоначално не мога да се отпусна по този начин![]()
Според мен щом те е приел такава, каквато си, значи наистина те харесва, хвърляй се в авантюрата... но все пак имай си 1 на ум. Успех
То това признаване с харесването по разни чатови системи до нищо хубаво няма да доведе
Да, зная, но имах намерението първо да му кажа, че ми допада, след това да си уредим среща, все пак ще се надява да види родният си град отновоНо незнам дали да призная, защото все пак е по-голям от мен, не искам да изляза като "поредната пикла, тичаща след него", защото наистина е много красив
![]()
Не смятам, че годините са ти толкова голям проблем, особено след като двамата явно се разбирате. А и не му казвай, че го харесваш. Тези неща се казват във 2-3 клас, не на мъж на 21. Както w0sh каза, той най-вероятно е усетил, че имаш симпатии към него. А това със снимките е било доста глупаво.![]()
Явно той е харесал това душевната, а не физическата ти красота, така че давай смело напред![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Според мен няма да загубиш нищо, като му признаеш, че го харесваш... И успех! Аз не съм ЗА връзките зародили се чрез чатове, но съм чувала не една история за това, как чрез помощта на милия ни скайп хората са щастливи и влюбени![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от w0sh
Защо си го излъгала коя си след като твърдиш,че не си грозна,тъпа и т.н.На мен ми се вижда глупаво,ако не страдаш от комплекси на малоценност да лъжеш за личността си или по-скоро външността.Ние не можем да ти кажем защо той не е реагирал по друг начин.Само не разбрах едно: виждали ли сте се или се познавате от нета?Защото ако все пак не сте се срещали е малко трудно да си го харесала(мое мнение) Запомни,че не всички хора са еднакви както в кибер-пространството и в реалността![]()
Според мен иска само да ти опъне шушоните точно за това не му дреме че си го излъгалаВсе пак нали си му навитачка на него това му трябва
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Споко.То и моята приятелка харесва такива.Супер нормална си си.Ако мислиш,че и той те харесва.Смело му го кажи-лично.
![]()
мечтата ти
Не му казвай директно, че имаш чувства към него и прочие, сподели му, че те привлича и искаш да се виждате по често, да общувате повече, но не само по скайп.А и 4 години нищо не са.Късмет![]()
+и освен тва се вижте на живоПървоначално написано от gergan4etooooo
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!