Здравеите на всички, които ще си направят труда да прочетат и моето излияние, но имах нужда малко да разтоваря напрежението Става дума за едно момче, незная точно как да процедирам от тук натам .. Аз съм на 16 ( ще навърша 17 ), а той след 2 седмици прави 21 - тук е единият ми проблем, незнам дали няма да бъде голям за мен, за първи път ми харесва момче с 4 години по-голямо от мен и съм малко объркана ( сега ще кажете " Тая е откачена", но е факт ) .. Историята започна така, че аз си пишех с него като се представях за друго момиче, но за точно 2 седмици той знаеше живота ми, знаеше какъв човек съм, всичко, което съм преживяла, проблеми, мечти, абе всичко .. Супер много се кефех, че си пиша с него, защото наистина е красив и отвътре, и отвън .. И преди няколко дни му признах, че не съм тази на снимките .. Тук идва другият ми проблем - той го прие съвсем нормално, дори се зарадва, защото се оказа, че е родом от моят град и обича да ходи там .. Продължи да се държи супер готино с мен, споделя ми, праща ми целувки, нарича ме със същите сладки имена както преди .. Но всичко това малко ме притеснява .. Не, не съм малоумна или нещо такова, просто ми е странно .. Та въпросът ми е - да му призная ли, че ми харесва, защото не съм много обнадеждена наистина .. Благодаря ви