.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Кафенце

Благодаря на всички за изчерпателните отговори, научих каквото ми трябваше че даже и неща който ще ми трябват след 2-3 години

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Можеш да предложиш да платиш сметката, вече зависи от момичето дали ще приеме.
    Точно.

Никога не бих позволила да ме почерпят, е така, без повод.:/

Не е казано, че на всяка цена момчето/мъжът трябва да плати сметката.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Според мен момчето/мъжът е хубаво да плати на първа среща. Втора, трета-пак може. Но по-натам вече... особенно ако е неработещ.

И имаше такава тема май.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ами хубаво е момчето да предложи да плати сметката поне на първа среща,прави добро в печетление,пък зависи дали ще приеме момичето.Някой момчета с които съм ходила даже не им скимва да платят сметката,това не ми пречи по принцип и съм свикнала аз да си плащам моята.Но ако момчето настоява бих приела 1-2 пъти да я плати.
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от BloomF
    На първа среща - да, това е хубав жест. Но оттам нататък/по точно ако започнат връзка/ не смятам, че момчето е длъжно. Ту момчето, ту момичето, ту двамата...
    Точно на първа среща не смятам ,че момчето трябва да плаща... по-скоро , ако е по-дълга връзка,обаче пак не мисля ,че само момчето трябва да плаща...тъпо е.

Още преди да започна да имам връзки, помня, че майка ми ми беше казала "Когато ти предложат да платят сметката, в началото би ти станало неудобно, би отказала. Може да настояват, затова благодари и приеми, може да накараш човекът да се чувства неудобно от твоя отказ или да реши, че си неудовлетворена от виждането ви."
    Според мен, е точно така.
    Със сегашният ми приятел още сме в началото, но на първата среща той плати, което ми направи добро впечатление, въпреки че аз в началото наистина се противих, защото все пак не е длъжен. После открих, че съм попаднала на някъв романтичен джентълмен
    Като седнем на кафе с приятели винаги ме пита дали искам нещо, ако дойда последна от училище или нещо такова. Но все пак, си имам морал. Никой не е длъжен, да не ми е майка.
    Айде етикет, мани. Мани, че е мил, влюбен, ала бала. Разбирам понякога, но да му се кача на главата - не. Все пак го уважавам достатъчно. [/list]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си