- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кафенце
Благодаря на всички за изчерпателните отговори, научих каквото ми трябваше че даже и неща който ще ми трябват след 2-3 години![]()
Никога не бих позволила да ме почерпят, е така, без повод.:/
Не е казано, че на всяка цена момчето/мъжът трябва да плати сметката.
Според мен момчето/мъжът е хубаво да плати на първа среща. Втора, трета-пак може. Но по-натам вече... особенно ако е неработещ.![]()
И имаше такава тема май.
Ами хубаво е момчето да предложи да плати сметката поне на първа среща,прави добро в печетление,пък зависи дали ще приеме момичето.Някой момчета с които съм ходила даже не им скимва да платят сметката,това не ми пречи по принцип и съм свикнала аз да си плащам моята.Но ако момчето настоява бих приела 1-2 пъти да я плати.
Брях,брях
Точно на първа среща не смятам ,че момчето трябва да плаща... по-скоро , ако е по-дълга връзка,обаче пак не мисля ,че само момчето трябва да плаща...тъпо е.Първоначално написано от BloomF
Още преди да започна да имам връзки, помня, че майка ми ми беше казала "Когато ти предложат да платят сметката, в началото би ти станало неудобно, би отказала. Може да настояват, затова благодари и приеми, може да накараш човекът да се чувства неудобно от твоя отказ или да реши, че си неудовлетворена от виждането ви."
Според мен, е точно така.
Със сегашният ми приятел още сме в началото, но на първата среща той плати, което ми направи добро впечатление, въпреки че аз в началото наистина се противих, защото все пак не е длъжен. После открих, че съм попаднала на някъв романтичен джентълмен![]()
Като седнем на кафе с приятели винаги ме пита дали искам нещо, ако дойда последна от училище или нещо такова. Но все пак, си имам морал. Никой не е длъжен, да не ми е майка.
Айде етикет, мани. Мани, че е мил, влюбен, ала бала. Разбирам понякога, но да му се кача на главата - не. Все пак го уважавам достатъчно.[/list]