.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Самоубийство ПОМОЩ!

1 упсарин,1течен аналгин,1цевзил,1бисептол.П х ги с енергийна напитка,знам,че ще ме помислите за луда,но аз не искам да се самоубивам а просто да ми стане лошо и да ме заведат в болница,за да разбере един човек,и да разбера дали наистина държи на мен и отново да се върне при мене,като види какво съм направила,луда съм знам.Може ли да ми стане нещо от тези хапчета???

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Само заради упсарина могат да те пъхнат в пировогв за 1 месец.

Нямам си де какво цевезил ама ако е като другите то.... ПХАХА

Мега фен
    Град
    София
    Не.
    [size=7][b][u]fosse cos

Пълни глупости правиш и от тези няма да те вкарат в болница, освен ако не са в неограничени количества
    .. само болката е истинска ..

еми вече изпих 2 упсарина и 2 бисептола и по едно от другите хапчета,които изброих

еми вече изпих 2 упсарина и 2 бисептола и по едно от другите хапчета,които изброих.Пия ги с енергийна напитка даже сложих упсарина в нея

Чак луда не, но не си и от най-умните...
    Ако искаш да ти стане лошо, пийни си по още една шепа от тия хапченца
    Шегувкам се. Не си играй със здравето си, заради някакъв си дрисльо.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Нямам намерение да ти даваме повече съвети за това как да си навредиш на здравето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си