- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да ви питам за едно момиче..
Та има едно момиче от моето даскало което харесвам.Ама там е работата че е с една година по голяма от мен и не съм сигурен че като я питам за скайп или телефонче тя ще ми го даде?Та как мислите да се пробвам ли ?
Определено, по-добре да се пробваш, можеш само да спечелиш. А за разликата не се трвожи толкова, мои приятели са били и с по 3г. по-малки от момичето, но тва не им е пречело.
Полезни сте като комари.
Все едно слушам моя приятел...
О, да определено трябва да пробваш! (:
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Съгласна съмПървоначално написано от boomboom
![]()
В 6ти клас бях НАИСТИНА ВЛЮБЕН(чувствах пеперудки в стомаха ми като я видя) в момиче от 8ми клас. Пристраших се, отидох при нея след училище почнах да я зарибявам и тн и тя ми каза че съм твърде малък за нея и няма да се получи, цяла нощт ревах и се чувствах тъжен цяла седмица но си струваше да опитам. Сега съм почти на 19 и все още не съм изпитвал това чувство към което и да е момиче но си обичам момичето с което съм. Действай, пък каквото стане ;д...
Е че пробвай бе.
Permission granted! После да докладваш![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
действай :P
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Разбира се, че трябва да опиташ![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Аз съм на 14 а тя е на 15
оо човек пробрай се ... нищо не те спира повярвай ми, ако е хубаво момичето като човек ще ти даде скайп (за телефон по късно попитай),но ако е някой надута лигла ваобще не се занимавай .. вярно сега ти изглежда прекрасна (щото я харесваш) ама първо я опознай иначе много ще страдаш братче
Изживявъл съм го
![]()
но от опит не болити си на ход
![]()
Благодаря на всички, които писаха утре ще я заговоря и ще докладвам какво е станало![]()
пробваи .. струва сирзликата в годините на мен не ми прави никакво впечатление ... ходила съм и с по малки
може и въпросното момиче да има като моето мислене ...
Пробвай ..В случая Риск печели,риск нищо не губи :P
Summer (h)
Една година нищо не е.Давай смело пък каквото излезе.В крайна сметка нищо не губиш, нали ?![]()
Е-е-е-е хора много ми помогнахте! Ако не бяхте вие нямаше да и зема скайпаЗначи се разкарвам аз из коридорите и я видях и й казах:Може ли скайпа ти? И тя ми го даде
Благодаря пак!
![]()
Е честито, искрено се радвам за теб ! :P