- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- проблеми - нет
Хора плс помагайте. След като си пусна компа нета работи около 20-30 мин и след тва се изключва.. като рестартна компа после нета пак тръгва и след 20-30 мин пак спира.. въпроса е че нямам нерви да го рестартвам през 30 мин страшно досадно е.. звънях в офиса на тия.. обаче за тях грешката не е от тях а о ткомпа.. нещо му имало.. и затва така правило. работата е там че вчера батко ми даде неговия комп(а преди тва моя наистина не правеше така) , който трябваше да е помощен (е малко по - добре е но..) и докат му свикна.. зума на страницата постояно трябва да го оправям.. някой ако има идея как да го сейфна да си остане да каже.. разтяга се спр много.. и още куп други работи.. той ми го даде без да го е почистил има сумати и програми дет не ги знам за кво са.. ае мн работи ама най - големия ми проблем е като съм без нет.. някой ако знае някъде в настройките къде да вляза да каже плс кво да напрая![]()
Cruel Intentions
Значи първо провери торент програмката, която ползваш да не би тя да прави проблеми... Понякога се налага ограничаване максималния брой връзки към даден торент иначе нета "забива". Също така не е нужно да рестартираш компа всеки път, а от "Change Adapter Settings" - първо да "Disable" (деактивираш), а после да "Enable" (активираш) мрежовата карта (нещо, като рестарт на картата)... Виж дали така ще се оправя проблема...![]()
ами то честно казано мн сранно с тая програма за торентите :Д имаше биткомет качена.. ама аз не яхаресвам и уж я унинсталнах обаче после като теглих нещо с интернет експлорер и м иизлезе тая смотаната програма(на предния комп по др начин теглих ).. а и не можах да го схвана тва с торентие.. аз вися главно във фейсбук и скайп...къв зор е видяло... а това "Change Adapter Settings" къде е.. да вляза в контролен панел и след тва в настройките за мрежови връзки ?
Cruel Intentions
Properties na My Network Places. Даваш дясното на мишката на връзката и ще щракнеш Disable. Не dial-up връзката, а LAN connection-a. (Това е в случай, че си на LAN доставчик)
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хакерка ...Първоначално написано от BabyDesi
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Провах го тва ама не става .. натискам дисейбъл ама няма.. чак после при рестартването ми илиза че е изкл. връзката , но не и преди тва.. и ся си я вкл. ама след 20тина мин пак ще изгасне и тъй.....Първоначално написано от Chacho
А иначе момичето деси ли как се пише мн точно го е обяснила ама аз ли съм като индианка илиимам само internet options и network connections..и на никое кат натисна няма properties. аз ще го давам за преинсталване ама чак след няколко дена.. и ми се искаше за тия 4-5 дена поне нета да си оправя
![]()
![]()
Cruel Intentions
"mysterious93" - Това което ти каза да изключиш "BabyDesi", можеш да го намериш като щракнеш върху иконката с двете "мигащи" мониторчета десен бутон на мишката "Status" -> "Properties"... След това махаш отметката на следното:
и после "ОК"![]()
с XP съм.. ок а тия двете мигащи прозорчета де да ги намерязнам за кои ми говориш , на предния ми комп стояха доло в дясно до часовника, ама сега не са там.. нито на десктопа..?
Cruel Intentions
Start -> Setting -> Network Connections - След това щракаш десен бутон на мишката върху иконката на мрежовата карта и избираш "Properties"Първоначално написано от mysterious93
![]()
хмм.. вече и аз нз къв е проблема.. вчера и неска без да съм пипала нищо си работи.. мерси много на всички.. ако пак ми прави проблеми ще го имам съвета впредвид![]()
другото което е имам проблеми си изггледа.. влизам с моззила (то и с експлорера е същото) и много е голяма страницата трябва да мърдамс водачите.. а на предишния комп (монитора си е същия) си излизаше нормално.. после влязох в настройките на мозила в изглед и мащабиране има там увеличаване и намаляне обаче.. текста се намаля.. и страницата като е в подходящия размер, то текста не се вижда.. другото което е като вляза да играя нещо (най вече фермата във фейсбук) и като почна да намалявам то просто се скриват някои работи и няма водачи няма нищо.. а ако не намаля.. примерно като вляза в маркета (за същата игра говоря) и трябва да мърдам надоло нагоре за да видя кво има.. или пък ако играя тенис и то.. виждам само половината корт
иначе в тоя сайт например тийн-а го оправих.. намалих страницата пък текста що годе се вижда (нищо че е леко ситен
) ама дразни окото.. ако някой не ме разбра мога и снимки да постна.. преди и сега
![]()
Cruel Intentions