.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Разкодиране на клавиатура

Някой може ли да ми каже как да разкодирам кода за заключване на клавиатурата.Смених кода и от сега не иска да въвежда нито новия,нито стария код.Преди време при смяна на новия код имах абсолютно същия случай,но някак се оправи за няколко часа,сега през 5 минути се опитвам да въвеждам,но изписва че е грешен.Хелп

Става въпрос за заключена клавиатура на GSM - нали?!?! Ако не можеш да се сетиш за кода, най-вероятно ще трябва да го разкодираш...

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Става въпрос за заключена клавиатура на GSM - нали?!?!
    Да.
    [quote="doomkillerr Ако не можеш да се сетиш за кода, най-вероятно ще трябва да го разкодираш... [/quote]
    Знам кода,помня и стария и новия код (понеже са лесни, и почти еднакви,а и не забравям цифри),проблема е,че какъвто и код да въведа било то стария,новия пробвах и още по-предишния исписва,че е грешен,това се случва за втори път,предния се оправи...незнам как,но днес цял ден немога да отключа клавиатурата.

Голям фен Аватара на crazymm
    Nokia ли ти е телефона?
    Аз имах същия проблем с моя и се оказа, че просто трябва да изчакам да мине определено време, понеже няколко пъти съм въвела грешен код.
    Пробвай..
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Да Nokia N95 8gb.
    crazymm Колко време чака?

Голям фен Аватара на crazymm
    първият път около 15 минути, втория 30-40 мин
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми