.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Първи път при момчетата - колко минути?

Съжалявам, знам че сигурно има такава тема, но просто не намерих
    Въпросът ми е: първият път на едно момче колко горе-долу трае? и от какво зависи, всмисъл все пак... например сега приятелката ми дори и само да седне в мен може да ми стане, ставало ми е от целувки и когато я държа за дупето... и си мисля, че ако съм така, при първия полов акт (не вярвам да е скоро - поне 2-3 месеца) няма да издържа много... даже се притеснявам да не свърша още като започваме... например възможно ли е в началото момчето да прави орална любов и да свърши...? или пък да започнат половия акт и няма и 3-4 минути и айде... ии последен въпрос - възможно ли е ако свършиш веднъж да смениш презерватива и да продължиш? (ест като се поизмиеш малко)

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: Първи път при момчетата - колко минути?

Цитирай Първоначално написано от DemonchY
    Съжалявам, знам че сигурно има такава тема, но просто не намерих
    Въпросът ми е: първият път на едно момче колко горе-долу трае? и от какво зависи, всмисъл все пак... например сега приятелката ми дори и само да седне в мен може да ми стане, ставало ми е от целувки и когато я държа за дупето... и си мисля, че ако съм така, при първия полов акт (не вярвам да е скоро - поне 2-3 месеца) няма да издържа много... даже се притеснявам да не свърша още като започваме... например възможно ли е в началото момчето да прави орална любов и да свърши...? или пък да започнат половия акт и няма и 3-4 минути и айде... ии последен въпрос - възможно ли е ако свършиш веднъж да смениш презерватива и да продължиш? (ест като се поизмиеш малко)
    Ами зависи както от човекът (т.е. Ти) така и от много други фактори притеснение презерватив и ... както и да е може би някаде 15-20 мин ще продължи но ако имаш сили винаги може да смениш кондома и да продължиш НО АЗ МИСЛЯ че ако момичето и то е девствено тези 15-20 мин ще са добре като за 1ви път
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

еми зависи от степента на възбудата да ти кажа,понякога карам и 20 минути,но с една мацка ако щеш ми вяряай за 4 секунди свърших !

еми зависи от стенета на възбуда,аз примерно съм карал до 20 минути и направо се изморих,но ако искаш ми вярвай с една мацка свурших след 4 секунди след като беше ми вътре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си