.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен

Предложение

Здравейте,

Предложението ми е следното.

Всеки модератор да си има отделна тема. В нея той/тя ще има възможност да се представи по-подробно. Темата няма да бъде заключвана, а напротив - ще предоставя възможност на потребителите да отправят въпроси към конкретния модератор и да получават отговори съответно.

Ако не съществува място, където да бъдат направени тези теми-профили за всеки отделен модератор, може да се създаде нов раздел, именуван "Модератори", където да присъстват тези профили.

Поздрави

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Предложение

Цитирай Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
    Здравейте,

Предложението ми е следното.

Всеки модератор да си има отделна тема. В нея той/тя ще има възможност да се представи по-подробно. Темата няма да бъде заключвана, а напротив - ще предоставя възможност на потребителите да отправят въпроси към конкретния модератор и да получават отговори съответно.

Ако не съществува място, където да бъдат направени тези теми-профили за всеки отделен модератор, може да се създаде нов раздел, именуван "Модератори", където да присъстват тези профили.

Поздрави
    Колега , не съм от екипа на сайта ... но мисля че има подобна опция ... не само за модераторите , а за всички съфорумници опцията на "Моят профил" реактирай своя профил , може да се сложи една добавка за модераоторите ... там да представят своите си работи както ти предложи !
    Поздрави
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Това ако се случи на модераторите горко им... Толкова спам и глупости ще получават от съфорумниците, че не им завиждам

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Какво раздел да си направим. То така само ни плюят, че сме си вдигнали носовете нагоре и че се мислим за повече от другите, представям си какво ще стане, ако се отдели цял раздел.

Според мен е безсмислено, по простата причина, че въпроси тип кой е последният филм, който съм гледала, нямат нищо общо с модерирането, а въпросите по въпроси свързани с форума си се задават и сега на ЛС.

Нямам против да дам кратка информация за себе си, как се казвам, на колко години, от кой град и с какво се занимавам/общо 5-6 реда, а не лексикон/, но това може да стане в 1 тема от 2 страници, която да е обща за всички модератори.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^Да, и аз смятам, че една тема за всички модератори ще е достатъчна.

Иначе си има тема за разпити - "На горещия стол е".

Не е лошо, обаче, потребителите да имат някаква бегла представа кой, кой е...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен е глупаво и безсмислено..Пък случайно ако направят толкова спамове ще получат,че...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си