Здравейте ! Имам проблем с 1 момиче. Значи запознахме се по skype, един мой приятел ми даде нейния skype и си писахме сичко 6 нали, обаче излизахме 2, 3 пъти тя с нейна приятелка и аз с мой приятел и така нататък... И разбрахме се да излезем пак със нея и нейна приятелка и аз и моя приятел същия и същата ситуация! Обаче чакаме ги и тя идва сама (момичето което аз харесвам). Тръгнахме на кафе 3-мата естествено и какво става седим в кафето говорим си нали но тя само моя приятел гледа... и свършва кафето, а той само се закаше с нея а аз седя отстрани и се чудя какво да кажа, виждам ги как си флиртуват пред мене и ми става много кофти. Тръгвам аз да я изпратя уж, моят приятел след нас (искам да уточня че той се иска да разбере всичко, се като изпрати някои момиче смс и той дай да видя незнам си кво а аз мисля че това е дали аз искам а не той). Та както и да е стигнахме до вратата и защото тя е на квартира и седим ся 3-мата аз не искам нищо да направя не ми е удобно някак си очаквах да съм аз и тя а той моя приятел там. Абе ситуацията не беше подходяща според мене. А въпроса ми е кой е виновен АЗ, ТЯ ИЛИ ТОЙ ? И има ли смисъл да се занимавам с нея или с него моля ви за помощ че ми е много кофти ;\ Извинявам се за грешки просто не искам тъпи коментари които нямат нищо общо с темата. Благодаря !