- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спортен сутиен на Triumph.
Харесала съм си един спортен сутиен на Триумф и за всеки случей реших да се допитам до вас. Сутиенът е от старата колекция, сив(не че има значение) и е 40 лева. А какво е мнението ви за самата марка? Струва ли си, според вас, да дам 40 лева или да си взема някакъв от 5 лева?
Като цяло Триум са добра марка, но за спортните сутиени не мога да ти помогна.
Но мисля, че може да се намеряг и по-евтини също качествени.
Triumph са страхотна марка..и то от много години
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Марката , че е добра - добра е ! Но пък точно за спортен сутиен да дадеш тия пари ? Ако мислиш , че си заслужава ? Според мен си вземи някакъв за 10-15 лв. и готово , поне така бих направила аз.![]()
Няма да съжаляваш, ако си вземеш Триумф. Заслужава си и пари и всичко![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Не съм гледала скоро за спортни сутиени даже това е първият магазин в който се спирам.Първоначално написано от Infinity
Глупаво, но факт. Интересува ме дали качеството е същото.. Знам ли, поне да мога да го ползвам за повечко време, тоя от 15 лева да не взема нещо да се разтегне ала бала хах.
![]()
е да ама няма шанс (дори да е добра марката ) че нищо нямада му стане и няма да се разтегне и нещо др. а тоя за 10 лева нема да ти пука ако неши му стане ама за тия 40 после със сигурност ще те е яд![]()
След няколко пранета материята се
разжлембва много гадно.
В момента, за мое очудване, в Jumbo продават доста добри спортни бюстиета,
за 4 лева!
Заслужават си, защото са доста стегнати. Лично аз си взех няколко.
Има ги в черно и циклама.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Заслужава си ествествено...
А и щом дори Бионсе ползва бельо по модел на Триумф..![]()
Имала съм. Не ми помагат особено. : )Първоначално написано от Exothermic
0ще се колебая, но мисля да си взема сутриена..
не мисля,че си струва да даваш толкова пари за тва нещо,дето не се знае колко пъти ще го облечеш..
вземи си някой здрав , стегнат - има ги по 10 , 15 лв (имам такъв,на няква измислена марка,но е супер удобен и еластичен и т.н)
но както си решиш..
Първоначално написано от Boot
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Вместо 2 от 15-20 лева си вземи този. Качеството е по-гарантирано.
Първоначално написано от Pliok0019
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Искам да попитам има ли в Русе магазин Jumbo? Някъде в нета гледах, че от година-две го има, но понеже не излизам много-много и не знам къде се намира..Първоначално написано от Exothermic
![]()
Ами както и да е взех си го. Мерси за отговорите.Иначе има ли проблем да го ползвам по-честичко, ще се наложи за период от време да го ползвам като ежедневен или поне докато съм в училище. Дали ще се деформира по-бързо?