Здравейте, имам проблем и просто незнам вече как да постъпя... Имам си приятел, но просто незнам как да го съобщя на нашите.. на почти 16 съм, а те още не ми позволяват да имам приятел. Та ... баща ми е супер избухлив човек(започва да се кара и да раздава бой дори и за най-дребното нещо) и когато последния път му казах, че имам приятел той се ядоса и ме наби... ходих посинена почти седмица и половина.. а пък майка ми нищо не каза... Незнам дали това се дължи, че е изнервен от работата ... той е полицай, но какво пък чак толкова да е изнервен (ходи по 2 пъти в седмицата на работа)..понякога имам чувството, че те не ме обичат и не ме приемат за сериозен човек, макар и да ми дават пари и все още да живея под техния подслон... Опитвала съм да говоря на тази тема с " гаджетата " и когато са били в добро настроение,но винаги се е стигало да скандали и бой...Опитвах и да говоря с мама .. но тя реагира почти по същия начин като баща ми ;( Просто вече незнам какво да направя.. как да им го кажа.. единствените хора,коите ме разбират от нашето семейство и на които съм сигурна, че мога да им споделя са вуйна ми, баба ми и леля ми, но нали всички казват, че първите хора, които трябва да разберат за положението ни са родителите ни... А приятелят ми е много добър човек, познаваме се от доста време и може да се каже, че го знам като 10-те си пръста.. но не искам да се крия от нашите, защото винаги като закъснея дори 10 мин след училище,вкъщи просто става ужас! :X Наистина искам да съм с него дори това да ми коства разбирателството с родителите ми... той също знае за този проблем и искаше да говори с тях, но просто не му позволих.. Как да им кажа.. с кой от двамата трябва да говоря.. искам да разберат, че съм сериозен човек, а не просто детенце... Вкъщи си върша всички задължения.. помагам и на двамата им държа се прилично и накрая... все аз съм кривата... просто незнам вече... Винаги, когато са ядосани за нещо все ние с брат ми търпим боя и наказанията им...

P.S. съжалявам ако има правописни грешки..