.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Защо всички ми натякват,че съм провал?

Седми клас съм и ще кандидатствам...избрала съм си художествената,ходя на уроци и си се подготвям,но винаги има голямо НО никой не ме подкрепя...Баба ми всеки ден ми натяква ,че няма да вляза там не съм рисувала хубаво и тн...че щевляза в кварталното и че всички ще отидат в хубаво училища...Писна ми! аз искам да вляза там и ще вляза,но защо и родителите не са с мен,приятелитене ги интересува или по скоро не казват нищо...Нямам връзки и нямам е художници в семейството,но това не е проблем според мен... Защо всички ми казват,че съм провал?

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    За някои е провал за други губене на време , но важното е ти да си уверена в себеси , да си сигурна че искаш с това да се занимаваш .. пък другите нека да казват каквото искат !! Не им обръщай внимание , ако искаш да постигнеш нещо в този живот , нещо за което наистина мечтаеш ... трябва сама да положиш усилия , а не да разчиташ на сульо и пульо .... важно е как ти го усещаш Успех от мен !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    За някои е провал за други губене на време , но важното е ти да си уверена в себеси , да си сигурна че искаш с това да се занимаваш .. пък другите нека да казват каквото искат !! Не им обръщай внимание , ако искаш да постигнеш нещо в този живот , нещо за което наистина мечтаеш ... трябва сама да положиш усилия , а не да разчиташ на сульо и пульо .... важно е как ти го усещаш Успех от мен !
    и от мен успех
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Re: Защо всички ми натякват,че съм провал?

аз искам да вляза там и ще вляза,но.....

Няма никвоо но !!Браво тва е много хубаво че си нахъсана!!Само си остани с тоя хъс и ще видиш кат та приемат как ще им натриеш носовете =D>

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Вярвай е себе си и не се интересувай кой кво ти казва!
    Само това мога да ти кажа.

Град
    In My Sick Brain <3
    Може би защото след време...в бъдеще няма да има никаква полза от това,което искаш да учиш...Изкуството не е за всеки...дори и да рисуваш добре...не е доходоностно...освен ако не си един вид перфектен...трябва да си много много добра,за да те оценят...
    От малка исках да стана художничка...рисувах толкова много,дори и сега от време на време и ми доставя огромно удоволствие...но е само хоби...Не винаги детските ни мечти се сбъдват..В целия ни род прадядо ми е бил художник,леля ми рисува перфектно,братовчедка й също...а и аз обичам <3 Но както казах в това няма бъдеще. Сега ти е интересно и ти харесва,но след време мислиш ли че ще си достатъчно усъвършенствана и способна...и то много,за да издържаш себе си и семейството си едва ли не?..
    La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
    "Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."

Бори се за мечтата си! Разбира се, вслушвай се в съветите на близките ти, защото може би все ще има нещо, което да ти бъде полезно да чуеш. Много е хубаво това, че си уверена в себе си. Трябва да ги убедиш, че ще надминеш очакванията им като продължиш да бъдеш постоянна в заниманията ти с рисуването. Успех!

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    не им обръщаи внимание..
    следваи си мечтите и никои да не може да ти попречи..
    Успехх

повярвай в себе си ^^

Защото си нямат друга работа...

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Защото си нямат друга работа...
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мерси за подкрепата Ще се опитам да не обръщам внимание,но ми става кофти като баба ми ми каже" Дано да съм жива и да те видя как ще ми ревеш и ще учил с циганите в кварталното..."

кво ти пука?
    нали искаш и силно го желаеш,надеждата умира последна.
    не ги слушай,щом ти сама не си вярваш - няма как др.да повярват в теб.
    УСПЕХ! Ще стискам палци..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Zar4e
    Мерси за подкрепата Ще се опитам да не обръщам внимание,но ми става кофти като баба ми ми каже" Дано да съм жива и да те видя как ще ми ревеш и ще учил с циганите в кварталното..."
    Както каза някой по-горе, защото след време няма да можеш да се издържаш с това. Завърши там рисуването след като завършиш някой друг общ занаят, така си мисля аз. Това според мен е най-рационалното решение

И аз исках художествена.
    Наще ме спряха, щото не е "доходоносно".
    Искаха в икономически. Сега ми се повръща от икономики, счетоводства, фирмени права, финанси....
    В момента искам да уча психология или философия, и съм на светлинни години от икономическата мисъл.
    Така че, абстрахирай се от всички и преследвай това което ти се учи.
    Винаги може да учиш нещо друго във ВУЗ, което да е по-практично.
    Иначе става по-кофти, поне при мен така стана, съвсем се губи стимула да учиш. :/

Град
    Русе
    И аз това го чувам от мойта майка за армията. Искало се нам си кво си и че няма да се справя.

Това са опити на родителите да те нахъсат , да те окуражат да продължаваш напред. Занапред един такъв хъс , такова окуражаване ще ти помогне много.

Един съвет завбъдеще. Като рисуваш , винаги говори чрез картините си.
    Всяка картина съдържа текст който може да се види от точните хора.
    Създай една поема в една картина .

Успехи!
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Град
    Варна
    Не изчетох всички мнения, но .. за какви доходи говорим в момента ?! Та тя е 7ми клас, не е като да са кандидат-студентски изпити. Като завърши такава гимназия, при желание, преспокойно може после и към архитектурата да се насочи - и после ми кажете, че това не е доходоносно.

Към авторката - разбирам те напълно, аз също съм слушала подобни приказки преди доста време. Но щом казваш, че ходиш на уроци по рисуване ...кой ги плаща ? И това, ако не е подкрепа, не знам. Просто се опитай да го погледнеш от тази гледна точка.

Успех в кандидат-гимназиалната кампания.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Според мен с рисуване има инетресни специалности, които да се завършат и да носят пари - Архитектура, Дизайн - на плакати, на жилищни сгради или рекламен дизайн.

Успех. покажи им, че можеш да се справиш. /има и още един момент, де. Сигурна ли си, че рисуваш наистина хубаво, да не би разади това да не те подкрепят, някой виждал ли е рисунките ти?

Ами...За рисунките ми...Наще не казват нищо...не разбирали,понеже ходех в художествената на росуване просто за удоволствие една госпожа ми каза,че има хлям в мен и ми предложи да вляза...ТА така реших,че ще влизам,а и от малка ми е мечта...В училище рисувам най0хуб аво,печеля състезаниа с рисунки и тн...

Седми клас съм и ще кандидатствам...избрала съм си художествената,ходя на уроци и си се подготвям,но винаги има голямо НО никой не ме подкрепя...Баба ми всеки ден ми натяква ,че няма да вляза там не съм рисувала хубаво и тн...че щевляза в кварталното и че всички ще отидат в хубаво училища...Писна ми! аз искам да вляза там и ще вляза,но защо и родителите не са с мен,приятелитене ги интересува или по скоро не казват нищо...Нямам връзки и нямам е художници в семейството,но това не е проблем според мен... Защо всички ми казват,че съм провал?
    Да ти кажа ли защо? Защото самите те са провал и си мислят, че е наследствено. Понеже смятат, че крушата не пада по-далеч от дървото. Но замисли се ти не си тях. Можеш да постигнеш всичко стига да се стараеш и да даваш всичко от себе си.
    И на мен когато бях 7ми клас и исках да кандидатствам с рисуване, за да стана графичен дизайнер, баба ми ми викаше, че не мога да рисувам. Въпреки че ходех на уроци и госпожата ми беше възхитена как може едно момиче, което досега никога не е ходило на уроци да рисува толкова хубаво и да прави съвършенни светлосенки и щрих, баба ми продължаваше да твърди, че съм провал, а даже не поглеждаше какво съм нарисувала. За нея аз бях едно голямо нищо без бъдеще. И какво стана накрая: отидох на испита, искарах 6,00 (единствена от всички), приеха ме, баба ми ми каза, че се гордее адски много с мен, а аз и казах да си ебе майката. Заради нея минах през пълния ад. Нали е в болест и в здраве, в добро и лошо...е баба ми искаше да е с мен само когато състоянието беше "добро" и успявах. Сега искарвам по 4 бона на сайт, което ми е към 4/5,000 лева седмично и не бих дала даже и една стотинка на баба ми. Най-много да и облепя тавана със стотачки, че да ги гледа и да се дразни, че никога няма да може да ги притежава.
    Ваще някой ден ще съжаляват, че не са вярвали в теб, ще ти се извиняват и ще ти се подмазват с неща от типа дай да те черпя една мелба за шестицата, но не...аз никога не бих им доставила това удоволствие, понеже за мен това значи да призная, че всичко което съм постигнала със собствен труд е било благодарение на тях.
    Повярвай ми ти ще успееш и ако някой ден почнеш да взимаш пари помагай само на хората, които са те подкрепяли в начинанието, довело до този успех. Другите просто не заслужават, понеже са те мачкали цял живот и са се надявали да не ги надминеш, за да продължат те да са великите.
    Kun min

никога не слушаи някои които се опитва да ти даде насока за бъдещето ти ... защото до някое време може само да съжаляваш че си ги послушала ... все пак живота си е твои !!

Ооо, това е отхвърляне!!! Не им вярвай!ТИ НЕ СИ ПРОВАЛ! От мен да го знаеш! Вярвай, че можеш, това е най-важното! Отхвърлянето е нещо опасно! Има Някой, Който мисли за теб и иска да успееш!!!
    Успех!

Голям фен Аватара на crazymm
    когато бях 7 клас и на мен точно баба ми ми говореше как няма да вляза в езикова гимназия, няма да си взема изпитите и т.н.
    въобще не обръщай внимание, тя вероятно го прави, за да събуди "спортната злоба" у теб. поне моята баба го правеше с тази цел, въпреки че за определен период от време ме смаза...
    преследвай целите си, веднъж влезеш ли - отношението на всички ще се промени
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Вложи цялата си енергия и мисли в това да влезеш там. Щом това наистина ти е интересно и най-важнотото - доставя ти удоволствие - дерзай. Не слушай тези с "доходоностните" професии. Нещата се получават с желание и упоритост. Не може всички да начисляваме сметка 603 на 614...

И аз ще ти посъветвам да вярваш в себе си и да влошиш всичката си положителна енергия и мисли че си способна да влезеш в тази гимназия. Наистина е жалко ,че обичаните от теб хора не те подкрепят,но това не значи че не вярват в твоите способности. А мисля че те се държат така ,защото искат ти да се отказеш от своята мечта да учиш там.И не заради друго а поради факта че не искат по нататък да се разочороваш и те не виждат бъдеще в това твое начинание,защото лично в България един талантлив художник много трудно може да пробие.Но не е важното те какво говорят ,а какво мислиш ти.Ако мислиш че ще се справиш,че имаш понтециал и талант то тогава следвай своята мечта смела и не се предавай ,а се бори. А аз мога само да ти пожелая много късмет и успехи в бъдеще както никога да не падаш духом,защото ако паднеш с теб е свършено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си