.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Малко странно

Здравейте

Искам да споделя за един мой проблем.
    Има едно момче с което бяхме заедно близо една година. Когато тръгнахме всичко беше много хубаво,но .. си има и своите проблеми към края на нашата връзка аз разбрах че той е влюбен в мойта мн добра фр . И така той тръгна с нея . Наистина се почуствах мн зле щото тя ми беше казала че няма да го направи, но не беше така . И сега дълго време след това, те вече не са заедно . С него си останахме приятели но не каквито и да е смисъл говорим си понякога, пишем си по скайпа е не чак толкова често, но когато се видим някъде той не сваля поглед от мен и се понякога се питам дали има още нещо към мене.
    Аз наистина още го обичам, но нз как да постъпя . Моля ви дайте някакъф съвет.

=)

Здравей!

Моето мнение е такова: Момчето наистина може да изпитва още нещо към теб или като те види си спомня за хубавите моменти които е прекарал с теб. Обърни внимание когато е със гаджето си(най добратa ти приятелка) как се държи с теб, и ако наистина те заглежда когато е с нея-това ще е знак че още има чувства към теб....
    Hi!=)

заеби го ... щом е тръгнал с твоя "приятелка" вади си изводите и за него и за нея

Re: Малко странно

nikoi ne e vinoven.stanaloto-stanalo.toi sam trqbva da re6i.
    мечтата ти

Град
    Varna
    Амиии... Първо: разбери дали те харесва!
    Второ: помисли какво ти е казала "приятелката", защото тя те е излъгала и не е помислила за това как ти ще се почувстваш
    Трето: гледай кои са истинските ти приятели, защото тази, която ти го е отнела според мен 100% не ти е фр.
    °•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°

Цитирай Първоначално написано от Zaritu
    заеби го ... щом е тръгнал с твоя "приятелка" вади си изводите и за него и за нея

ГРЕШКА ! Хората се променят.. следователно му дай "изпитателен период" и го виж как се представя След това си направи изводите.

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Цитирай Първоначално написано от golf_5_r32
    ГРЕШКА ! Хората се променят.. следователно му дай "изпитателен период" и го виж как се представя След това си направи изводите.
    Кого виждат очите мии..
    Дрън-дрън

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Може да се е променил. Да е осъзнам грешката си отпреди... и да иска да сте заедно но това е само един от вариантите...
    ...може и само да се прави на интересен
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Съгласна със Zaritu [/b]
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

На твое място нямаше да му обърна внимание.. знам,че не е лесно,но трябва да го направиш!! Щом ти е причинил такова нещо значи не му пука за теб

Град
    sofia
    ako naistina te zaglejda kato se sre6tnete i ne svalqa pogled ot teb po dobre mu priznai 4e o6te go bi4a6 .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си