- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройка
Момичета и момчета,другари и другарки и т.н.,бихте ли правили тройка с бившите си гаджета.Примерно едно момиче да направи тройка с настоящия и бившия си,а момче с бившата и с настоящия и френд!?
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Не знам за момичетата, но аз бих направил тройка с бившата и настоящата си приятелка, но не мисля че някоя от тях би се съгласила, както например аз не бих се съгласил да правя тройка с приятелката ми и с още 1 момче. Тя си е моя и си е само за мен, не би ми било хич приятно да гледам как ония я оправя заедно с мен...
wtf![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
и АЗПървоначално написано от djipsito
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Със 2 момичета винаги! Но аз и оше някой на 1 момиче НИКОГА!
...НЕ...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
С някои от бившите - бих, ама те не бихаПървоначално написано от KASAPA
![]()
Малко хора си падат по групови изпълнения.
Good luck, Bad luck, Luck...
Just askingПървоначално написано от uBuTo
![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
na mene mi e po dobre da pravq seks samo s priqtelkata si .. ne obi4am mnogo mnogo troikiTe..!![]()
:P
![]()
И АЗ !!!Първоначално написано от playboyche
1. Не се радвам на тройките с двама мъже
2. Не се радвам на тройките с бивши гаджета, с настоящи гаджета.С някакви случайни хора е по-търпимо.
3. Не се радвам на голяма част от бившите.
4. Моя няма бивша, и по-добре.
5. Нещо хич не ми се прави секс, камо ли такива неща ^^
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
The same hereПървоначално написано от zapi
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, не бих.
С бивш не, но съм за замисляла за друга възможност - с моя и с брат му ..Разбира се, след като научих някои неща за въпросното братче (нищо, че е с година по-малък от мен), веднага се отказах.
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
wtf ???
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
HE ! He и тройка ..![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
олеле жива да ме погребат и двойка не бих правила с него ;Д нищо нищо нищо мразим гоооо, да мре(напълно сериозно!) всичко което е бившо... не става за каквато и да била употреба![]()
ДА-не виждам нищо лошо.Нямам болно чувство за собственост.![]()
Естествено, че не нали е ще е бивша. Какво ще си помисли сегашната?
Търсещ половинка.