- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Платформи
Е, че те не са ти високи обувкиките, чак толкова. (:
Имам абсолютно същия тип. На мен ми беше адски гадно да ходя на тях, не защото не ходех както трябва, ами ме боляха краката. После си купих длва см по -високи на токчета, които не са особено дебели и ми беше по-добре.
Така че споко, ще свикнеш.
Първо си купи обувки с такъв тип токче (малко по-ниско) http://tendenzstore.com/index.php?ma...roducts_id=357 -много ми харесват {} (използвах линка от по-горния пост..) с тях се научаваш по лесно ..Моите първи бяха такива .. първия ден едвам ходех, защото ми бяха малки (ама мн.харесвах модела) .. после свикваш, после тези с платформата и по натам вече ставаш спец.
![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Аз още от малка носех вкъщи едини обувки на мама на токчета,които ги беша захвърлила.Постоянно ги носех и като си купих първите обувки на токчета нямах никакви проблеми.
Иначе аз препоръчвам на хора,които никога не са ходили на високи обувки да не се впускат направо с 10 сантиметровия ток,а постепенно да преминават от по-висока в още по-висока обувка.Така няма да има никакъв проблем.
отиди в южният парк или в някои мол там е по равноПървоначално написано от cherrygloss
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
И аз нямам навика да нося високи обувки.. справям се добре, но не ми е кой знае колко удобно... иска ми се сега като се постопли да си взема сандали някакви на платформа, но не съм много сигурна дали ще свикна да ходя на тях, до такава степен, че да ми е комфортно.. хем ми се иска да си взема, хем ми се иска да ми е стабилно иии няма угодия.. незнам вече какво да правя.![]()
![]()
с тренировки става .. колкото повече ходиш с тях толкова по-бързо ще свикнеш ..
smile-it's the second best thing you do with your lips