.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Платформи

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Е, че те не са ти високи обувкиките, чак толкова. (:
    Имам абсолютно същия тип. На мен ми беше адски гадно да ходя на тях, не защото не ходех както трябва, ами ме боляха краката. После си купих длва см по -високи на токчета, които не са особено дебели и ми беше по-добре.
    Така че споко, ще свикнеш.

Повече от фен Аватара на Gllory
    Първо си купи обувки с такъв тип токче (малко по-ниско) http://tendenzstore.com/index.php?ma...roducts_id=357 -много ми харесват {} (използвах линка от по-горния пост..) с тях се научаваш по лесно ..Моите първи бяха такива .. първия ден едвам ходех, защото ми бяха малки (ама мн.харесвах модела ) .. после свикваш, после тези с платформата и по натам вече ставаш спец.
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Аз още от малка носех вкъщи едини обувки на мама на токчета,които ги беша захвърлила.Постоянно ги носех и като си купих първите обувки на токчета нямах никакви проблеми.
    Иначе аз препоръчвам на хора,които никога не са ходили на високи обувки да не се впускат направо с 10 сантиметровия ток,а постепенно да преминават от по-висока в още по-висока обувка.Така няма да има никакъв проблем.

може да си сложиш книга на главата
    Peace & Love

Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    И Аз сега в къщи се упражнявам , обаче наистина като излезеш е СЪВСЕМ друго .Ужас .. какво ще правя и аз не знам
    отиди в южният парк или в някои мол там е по равно
    My telephone!
    M-m-my telephone!
    'Cause I'm out in the club,
    and I'm sippin' that bub,
    and you're not gonna reach my telephone!

И аз нямам навика да нося високи обувки.. справям се добре, но не ми е кой знае колко удобно... иска ми се сега като се постопли да си взема сандали някакви на платформа, но не съм много сигурна дали ще свикна да ходя на тях, до такава степен, че да ми е комфортно.. хем ми се иска да си взема, хем ми се иска да ми е стабилно иии няма угодия.. незнам вече какво да правя.

Супер фен Аватара на sunshine955
    с тренировки става .. колкото повече ходиш с тях толкова по-бързо ще свикнеш ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си