- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От любов към мен <3
Вчера преди да заспя (всяка вечер преди да заспя го имам отвратителния навик да си спомням за разни работи от преди много време Оо)...та си мислех за това как искам пак да съм във втори клас,да си играя на къщички,да си правя тортички от кал,да си ходя при баба и дядо и да стоя на огромното цвете по средата на килима играеща си с 4-те ароматизаторчета във формата на животни,на които им миришат дупетата <3 Бях си ги кръстила и бяха толко интересни <3 Играех си с часове <3 И онези малки жълти пластмасови чашки и чинийки,в които наливах вода и разнасях нон стоп на всички <3 Искам си скъсаната синя рокля,на която отрязах панделките от яд <3 Искам си къщичката на дървото обзаведена с тапицерията на кола <3 Искам отново да заспивам на светната лампа докато си играя с бялата статуетка на грозно облечена жена или сувенирените сърнички,или тежкия бухал на най-горния рафт на секцията,който все не ми даваха <3 Там беше и грамофона на който слушах постоянно за едно зелено крокодилче,а пък точно до него беше сервиза на баба ми за крем карамел <3 Сега на същото това място стои чисто нова огромна грозна секция,сложена върху грозен лъскав паркет със стъклена маса,заменила старата дървена,която беше идеална за криене Оо Няма го килима с голямото цветя,както и жълтите ми чашки...няма го и крокодилчето и онея готини ароматизатори-животни със миришещи дупета,които бях оженила <3 Искам си детството повече от всичко на света <3 <3 <3 Когато си дете мислиш (дори не мисли) само за настоящия момен и времето все едно не тече. Помня,че все исках да помагам на майка ми и баба ми за нещо,а те не ми даваха понеже съм малка,а дядо ми казваше "Дайте и сега,че като порастне няма да иска"...е ...до някъде е така ^^ Пускам темата,защото трябаше да се сетя за пореден път за всичко онова от преди <3 ^__^ Даже може да не я и коментирате или просто истриете ^^ Толкова се обичам <3 ^^
La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
"Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."
Честно да ти кажа и аз си го искам.
Всеки иска да върне годините назад.
Но шанссс ... никой не може да ги върне.![]()
Затова само напред !!!
идва време , когато всички се сещаме за онези години , как играехме до късно със децата от квартала , как се събирахме , играехме на кукли , то не бяха тържества , не бяха състезания , а тогава всички искахме да сме като големите , не напразно старите ни казваха да не си пропuляваме детството , а да се радваме докато ни е време , че после идват трудностите [doh]![]()
Бате Пешо & Tина - My Friends![]()
"Как искам да върна дните назад...
Да бъдем отново малки деца..
Как искам да върна дните назад...
Да бъдем с ония големи сърца"![]()
И спря да се върти за миг земята..
Не знам дали има човек който да не иска да се върне към онези хубави свои детски времена.Сега осъзнаваме колко безценни безгрижни и красиви бяха но тогава бързахме да порастнем...или поне аз бях така![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от Collapse8
Извиняяй.. ти на колко си години та сереш по раздела с тая безумна тема... ?![]()
Първоначално написано от lucho13
Хахх и аз искам да се върна, само че в 4ти клас![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Не живей с миналото, всичко което се е случило е назад.Спомняй си - лошо няма, но не искай да върнеш времето назад.Лично аз не искам да се върна назад във времето, имала съм много хубави моменти, но и сега ми е много добре, може би бих искала да се върна само малко по-назад, за да видя отново дядо ми, лека му пръст.Това е единственият човек, който съм жалила толкова много и за койото съм готова да направя всичко, само да го зърна още веднъж.Хубаво ми беше с него, той беше може би един от хората обгръщащи ме с максимална любов и грижа, но вече го няма и да вярно е, че страдам за него, но пък се радвам, че именно толкова истински и чист човек, като него е бил мой дядо, спомням си всички мигове с него с усмивка на уста и това ще остане така завинаги, независимо дали съм с него или не, аз винаги ше го помня.![]()
Това е като разказ на щрудел.
The blood that binds us ..till death unites us
До тук само един, авторке...
Права си, заблудени същества сме хората
А иначе аз искам 3 клас![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Красиво написано,и на мен са ми минавали такива мисли през главата.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Мдаа .. детството е нещо безценно. Определено ми липсва !![]()
рамо до рамо със себе си...
Е, аз не искам. Бих казала, че намирам красотата на тази възраст, на настоящето.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Хубаво детство си имала...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Разказ? Мен не ме бива в тея неща. Оо Свободно писане бих казала ^^Първоначално написано от mArMaLaDkA
П.П Кога ще ми отбаннете ShtrudeL все пак>? оО
"Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."
Разбира се! И това е само малка част от него <3Първоначално написано от onestar
Първоначално написано от Collapse8
Ето,поне можеш да се похвалиш с това,не всички хора са имали щастливо детство.
"Не плачи,когато нещо е свършило. Радвай се,че изобщо някога го е имало" ...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
И аз искам толкова много неща... ((: И повечето от тях дори не са материални. (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Щрудееееел
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хммм много добре написано - размечтах се!Всеки път, когато си спомниш за тези отминали детски години трябва да те изпълва голямо щастие.
Моето детство също не беше лошо, но за съжаление не помня чак такива подробности.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Ебаси инструментаПървоначално написано от doubledmg
![]()
по темата - застреляй се![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от Faces
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!