Какво мислите за покера като спорт? Играете ли и къде?
П.С. моля модераторите да направят темата като важна защото това е спорт!
Играя фрийрол-и в покерстарс.
Също и във фейсбук, за да си запълвам времето.
Често се събираме и играем с приятели, което според мен е най-добре, защото по принцип съм против онлайн покера.
Другия ти въпрос - не го възприемам като спорт, може да се каже, че покера е спорт , колкото и шаха, а реално според мен не е така.
Този който не пада, не се изправя.
онлайн покер и мен не ме кефи...
най-често с приятели играем
Няма пари за залагане !![]()
П.С Кефи ме покера , само че нещо не мога да го науча ... и по-добре !![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ми то да ви кажа доста хора не ги кефи онлайн покера защото там е трудно да разбереш кога противника ти блъфираАма иначе аз съм се събирал много пъти с приятели и сме играли с чипове и просто е голяма забава
![]()
Ако някой знае от къде мога да си взема чипове да пише ЛС.Благодаря предварително![]()
Ако си от София в детски магазн Джъмбо250 чипа + 2 тестета карти за 12 лева
ами чипове можеш да си земиш почти от всякъде.. ако не ти се търси ще ти дам и онлайн където можеш да си поръчаш.. лесно и бързо![]()
има и едни по-хубави пак от тамПървоначално написано от smeshnik
![]()
А да питам тези чипове в едно метално куфарче ли са ??Първоначално написано от smeshnik
пластмасово![]()
аз имам у джелезноПървоначално написано от smeshnik
бях си харесал едни тузарски, ама реших, че не ми трябват![]()
Покера не го смятам за спорт. Играх едно време (преди 2-3 месеца) Texas Hold'em 3д, но спрях, тъй като наще почнаха да се притесняват, че не откъсвам поглед от играта, после почнах белота и забравих съвсем покера. Извън компютърната игра не съм го играл никъде.
![]()
е ние сме отрепки и не можеме да си позволимеПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
а и често се замеряме с чиповете като не върже и може да се избием![]()
абе просто всички го смятат за хазарт и някои казват че е спорт и затова се чудя![]()
покера е игра - всяка игра е малко или много хазарт![]()
И онлайн и не живо покер е супер играааа накой ако е от Пловдив ако иска да играем да пише
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Някой може ли да ми каже от къде да си купя метално куфачре за покер и да е евтино (между 15-20 лв ). Благодаря предварително![]()
едва ли ще намериш
Виждал съм, че има по тия магазините за всичко, където продават ножове , мечове и такивав подлеза на НДК срещу магазина на улспорт има, но не знам каква цена са
дайте да направиме някъде една маса и да поиграеме![]()
да бе може да играем някъв път![]()
Много глупава игра ...![]()
![]()
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls
аз играя само гол покер![]()
![]()