.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 97
    Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Мен първо ме грабва усмивката, не знам... има момчета с толкова сладка и леко загадъчна усмивка, че...
    След това очите, тоест... погледа. Особенно тези със черни очи, ммм... направо те поглъщат.
    И ако е с дълга тъмна коса, просто няма да има равен. Леле, обожавам момчета с дълги коси (обаче са рядкост).

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на AutomatiC
    Момиче съм и първото нещо,което гледам са очите,ръцете и най'накрая дупето..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Град
    София
    Усмивката, очите,начинът по който гледа, косата, чак после цялостната визия. Също така, ако завържа разговор с някое непознато момиче е важно за мен начинът, по който говори и се смее.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Голям фен
    Колкото и банално да звучи - погледът ... после косата - харесвам нормални прически и не понасям момчета с дълги коси ... обожавам големите ръце и задължително гледам дали е по - висок от мен ... усмивката също е важна ... при втората среща вече много голямо внимание обръщам на начина, по който говори ... искам момчето до мен да е умно, а не някой идиот ... много е важно да има чувство за хумор - все пак не може само да м исе цупи ... еми май е това

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Първо- ръст! Обожавам високи мъже... После ръцете, по- специално дланите Нямам идея защо...

ръце, мигли, усмивка
    //момиче съм

Първо гледам походката, ако ходи около единият си крак в кръг, като падащ вертолет имам едно на ум. После поглеждам ръцете, ако има в тях забити игли, значи се занимава любителски с акопунктура и е душевно развита личност. Малко са странни жените дето харесвам, ама все пак са жени....

Първото нещо е походката или стойката, след това краката и дупето. През цялото това време, вече трябва да съм хвърлил поглед й на лицето й, ако лицето на някой не ми харесва не си правя труда да разглеждам нататък. След това погледът ми се изкачва нагоре и към гърдите й. Това е за външния вид, останалото се разбира след разговор с нея.

жестовете, тона, с който говори, думите, които използва, изражението на лицето, дали се усмихва или не...
    смятам, че ако човек наблюдава тези неща, ще може да прецени момичето правилно поне достатъчно като за начало
    REGGAE BOOM <3

Лице, тяло (да не е дебела), излъчване.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    Външно - очите и усмивката.
    От характера - Чувството за хумор.
    +1

btw Защо имам чувството, че тази тема се повтаря за 3 път поне?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Момче съм, първо гледам:
    Дали момичето има приличен външен вид(да не е грозна, поне малко да е хубава).
    Дали носи нормални дрехи(не такива тип рапърски/метълски/прочие стилове/ облекла, с които да ме е срам да вървя с нея).
    Дали може да се разговаря нормално с нея(да не е надута/глупава/лигава/прекалено тъпа).

Та общо взето гледам дали момичето е нормална, разумна, пораснала гражданка
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Ръцете. Усмивката.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    дупето
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми и аз съм момиче,значи първо гледам очите,после устните,косата и после като цяло образа
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

момче съм и първо гледам тялото и лицето после всичко останало

Град
    in y0ur mind ;]
    ми .. аз гледам първо да е лъчезарна,усмихната до уши(не като идиот де) .. щастлива да е,най-много ме привличат очите ... оня ден видях едно момиче с вълшебно,нереално сини очи та толкова и гледах очите,че даже не забелязах как изглежда в лице ... после тялото,косата и т.н.
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Град
    Sofiata
    Момиче..
    в момчетата първо виждам тялото... бива ли момче прекалено слабо или дебело... да е с широчки рамене и висок, после личицето и косата, да е прилично хубав и дрешките да са стилни, по-хубаво да има визия на умен х)

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    първо външен вид... после като я заговориш и ако не ти каже "кфо уе"или "къф си ти ве" начи е свястна...

В 1 момиче винаги гледам първо усмивката !
    Everything it`s possible !

/момиче съм/ ами аз си падам по по-простичките абе направо простаци смисъл да плямпат простотии и да са смеят супер ного ии за характера усмифката и учите не ми пука дали като са усмихне има красива усмифка дали има блясак ф очите ахаха тва са пълни простотии ии гледам много на външния вид
    О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!

Цитирай Първоначално написано от sunshinee1936
    /момиче съм/ ами аз си падам по по-простичките абе направо простаци смисъл да плямпат простотии и да са смеят супер ного ии за характера усмифката и учите не ми пука дали като са усмихне има красива усмифка дали има блясак ф очите ахаха тва са пълни простотии ии гледам много на външния вид
    Не мога да повярвам какво виждам, момиче което да знае какво иска

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Първо гледам цялостната визия, след това ръцете и после дупето /ах, леле :P/

Град
    Emerald Dream.
    Външния вид и усмивката.Ако и не е с опасно за околната среда количество прахчета гримове и темподобни става на 6.Лошото е че такива станаха рядкост по бургаските автобусни линии и улици

момче

Град
    In My Sick Brain <3
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Цитирай Първоначално написано от sunshinee1936
    Не мога да повярвам какво виждам, момиче което да знае какво иска
    Знае, знае. Иска простак,който се хили като побъркан. Такива ги има на всяка крачка.

Град
    Велико Търново
    Е, аз съм момиче,но спокойно мога да кажа и за двата пола В едно момче първто,което ми прави впечатление е държанието ,дали е груб,дали е глупав,дали е ограничен.. За момичетата е почти същото ,първото което виждам е са маниерите й - дали се държи селски,дали се лигави прекалено много(защото хубаво лигавене,но то си има къде и с кого да се лигавиш неможе пред всеки) , има момичета с доста селски манталитет ... След това вече идват усмивката ,очите и така нататък и за момчетата и за момичетата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си