- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е първото нещо което ви прави впечатление в едно момиче/
Мен първо ме грабва усмивката, не знам... има момчета с толкова сладка и леко загадъчна усмивка, че...![]()
![]()
След това очите, тоест... погледа. Особенно тези със черни очи, ммм... направо те поглъщат.
И ако е с дълга тъмна коса, просто няма да има равен.Леле, обожавам момчета с дълги коси
(обаче са рядкост).
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Момиче съм и първото нещо,което гледам са очите,ръцете и най'накрая дупето..![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Усмивката, очите,начинът по който гледа, косата, чак после цялостната визия. Също така, ако завържа разговор с някое непознато момиче е важно за мен начинът, по който говори и се смее.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Колкото и банално да звучи - погледът ... после косата - харесвам нормални прически и не понасям момчета с дълги коси... обожавам големите ръце и задължително гледам дали е по - висок от мен ... усмивката също е важна ... при втората среща вече много голямо внимание обръщам на начина, по който говори ... искам момчето до мен да е умно, а не някой идиот ... много е важно да има чувство за хумор - все пак не може само да м исе цупи
... еми май е това
Първо- ръст! Обожавам високи мъже... После ръцете, по- специално дланитеНямам идея защо...
Първо гледам походката, ако ходи около единият си крак в кръг, като падащ вертолет имам едно на ум. После поглеждам ръцете, ако има в тях забити игли, значи се занимава любителски с акопунктура и е душевно развита личност. Малко са странни жените дето харесвам, ама все пак са жени....![]()
Първото нещо е походката или стойката, след това краката и дупето. През цялото това време, вече трябва да съм хвърлил поглед й на лицето й, ако лицето на някой не ми харесва не си правя труда да разглеждам нататък. След това погледът ми се изкачва нагоре и към гърдите й. Това е за външния вид, останалото се разбира след разговор с нея.
жестовете, тона, с който говори, думите, които използва, изражението на лицето, дали се усмихва или не...
смятам, че ако човек наблюдава тези неща, ще може да прецени момичето правилно поне достатъчно като за начало![]()
REGGAE BOOM <3
+1Първоначално написано от iveetyy
btw Защо имам чувството, че тази тема се повтаря за 3 път поне?![]()
![]()
Момче съм, първо гледам:
Дали момичето има приличен външен вид(да не е грозна, поне малко да е хубава).
Дали носи нормални дрехи(не такива тип рапърски/метълски/прочие стилове/ облекла, с които да ме е срам да вървя с нея).
Дали може да се разговаря нормално с нея(да не е надута/глупава/лигава/прекалено тъпа).
Та общо взето гледам дали момичето е нормална, разумна, пораснала гражданка![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Ръцете. Усмивката.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
дупето
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
еми и аз съм момиче,значи първо гледам очите,после устните,косата и после като цяло образа![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
момче съм и първо гледам тялото и лицето после всичко останало![]()
ми .. аз гледам първо да е лъчезарна,усмихната до уши(не като идиот де) .. щастлива да е,най-много ме привличат очите ... оня ден видях едно момиче с вълшебно,нереално сини очи та толкова и гледах очите,че даже не забелязах как изглежда в лице... после тялото,косата и т.н.
![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Момиче..
в момчетата първо виждам тялото... бива ли момче прекалено слабо или дебело... да е с широчки рамене и висок, после личицето и косата, да е прилично хубав и дрешкитеда са стилни, по-хубаво да има визия на умен х)
първо външен вид... после като я заговориш и ако не ти каже "кфо уе"или "къф си ти ве" начи е свястна...
В 1 момиче винаги гледам първо усмивката !
Everything it`s possible !
/момиче съм/ ами аз си падам по по-простичките абе направо простаци смисъл да плямпат простотии и да са смеят супер ного ии за характера усмифката и учите не ми пука дали като са усмихне има красива усмифка дали има блясак ф очите ахаха тва са пълни простотии ии гледам много на външния вид![]()
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
Не мога да повярвам какво виждам, момиче което да знае какво искаПървоначално написано от sunshinee1936
![]()
![]()
Първо гледам цялостната визия, след това ръцете и после дупето /ах, леле :P/
Знае, знае. Иска простак,който се хили като побъркан. Такива ги има на всяка крачка.Първоначално написано от fc
Е, аз съм момиче,но спокойно мога да кажа и за двата полаВ едно момче първто,което ми прави впечатление е държанието ,дали е груб,дали е глупав,дали е ограничен..
За момичетата е почти същото ,първото което виждам е са маниерите й - дали се държи селски,дали се лигави прекалено много(защото хубаво лигавене,но то си има къде и с кого да се лигавиш неможе пред всеки) , има момичета с доста селски манталитет ...
След това вече идват усмивката ,очите и така нататък и за момчетата и за момичетата
![]()