- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е първото нещо което ви прави впечатление в едно момиче/
добре може да не ми удебеляваш шрифта на грешките хаха... ии дам секи си има свое мнение и преценя какво иска за себе си![]()
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
Да има Хубаво лице и секси поглед(но не мръсен като на курва)
аз съм момче![]()
Така първото нещо което гледам е дали е хубава и тялото и , но ако се дъжи супер гадно и е няква к**ва сваршва интереса ми дотам![]()
незнам как ще прозвучи донякаде гледам и гърдите,щот ако е някфа плоска....
![]()
![]()
![]()
Момиче съм. Може да ви се сторя празноглава, ама аз от първи поглед не се втречнвам в характера на човек и в това колко добър и мил е. На пръв поглед обръщам адски голямо внимание на визията. Първото, което ми хваща погледна е цветът на очите и на косата. После дрехите. Нямам впредвид да маркови, а-уа, обаче ако е с мръсно яке и блуза дето я носи четвърти ден... Ами... Колкото и да е добър по характер, първото впечатление... Та, може би съм адски тъпа да мислятака и може би след година няма да съм на това мнение, но за сега толкова.
- усмивката
- очите/погледа
- държанието
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Момиче съм ;d Няма да се впускам в характери и не знам си кфо. Аз разбрах от пръв поглед, примерно ако не познаваш някого какво гледаш у него.
НЗ какво гледам първо ама често обръщам внимание на дупето![]()
![]()
![]()
Happiness is a journey [not a destination]*...
За външния вид гледам като цяло излъчването й и да е по слабичка разбирасе, не ми трябва някаква приятно закръглена :Д, после искам да разбера, дали има нещо в тоя череп, че повечето са някви лигли, които са в мозъка прави като тепсия![]()
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
/Момиче съм/ и мен ме побъркват силните ръце..Първоначално написано от DevilWish
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
аз гледам усмивката и очите най-напред..![]()
после мнооого добро впечатление ми прави ако е някой различен.. по-мил не като ония тъпи празноглави надувки дето си мислят че като се правят на путки някой ще ги забележи![]()
и разбира се характера :P
ако ти кажа,че всички момичета,които съм харесвал,грам не си приличат,ще ми повярваш ли?!![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
аз съм момиче и гледам няколко неща: излъчване, усмивка, очи, атлетичност и от там дали е готин, умен, интересен и т.н... тр да се опознае човека. ама да не е някой красавец, но пълен простак или абсолютна шушомиганяма да се излагаме с пусорливо гадже... трябва да си прекарваме добре, а не като някои мои дружки сао да се целуват, защото е модерно и изглеждат cool. ами не. но това е друга тема. важното е да се разбираме
![]()
Аз не мога да преценя,но ми прави впечетление най-красивото нещо у момчето..Смисъл ако има хубави очи първо тях ще забележа..макар че всъщност май по ръцете много се заглеждам..
![]()
в момчето първо гледам усмивката .. излъчването .. държанието
Пичето (при възможност) Гъзните струи , гъза, балкона ест., вътре в балкона , лицето ?
Първо гледам маникюраа и после останалото. Ако ми хареса може да я заговоря, ако ли не ... и най-красивата да е чаоо простоо нее знам![]()
![]()
![]()
усмивкатакакто и очите .. харесвам дълбоки изразителни очи които само като ги погледнеш разбираш всичко и също така начина на поведение :P
оппп забравихх Дупето на момчто е много важно![]()
![]()
![]()
Ама аз винаги гледам очите... Пък може да ви стане смешно, но гледам и ушите![]()
![]()
Първото впечатление е походката/визията и гърдите.
След това се нареждат усмивка, очи, крака, коса, ръце и всякакви други части от тялото![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Очите и лицето дали е чаровна и тн
Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!