- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е първото нещо което ви прави впечатление в едно момиче/
Аз се впечатлявам от личности.
Колкот и тривиално да звучи. От физическия аспект - усмивка, коса излъчване.
Eстествено първото нещо, което ми хваща окото е външния вид. След това бих се впечатлила от начинът, по който "стои" в тълпата, интереси, начин на мислене.
Let the psycho plays with you...
В едно момче първото нещо което ми хваща окото е излъчването и релефното тяло ... Т'ва е само като го видя за пръв път.. иначе се вглеждам най-много в характера и държанието![]()
pogleda ;]
Циците.
задника и краката![]()
Хмм това е труден въпрос.. може би излъчването на лицето ... очите и задължително косата... НИКОГА РУСАще оставя за друг път да обясна защо
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
очите и дългата коса -задължително е да има такава![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
аз по принцип гледам задника![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
на пръв поглед в момчето гледам :
* очи / поглед
* усмивка
* коса, задължително е да не е гологлав![]()
Ако отмята косата от очите си така http://www.youtube.com/watch?v=-No23tD2o84 или поне подобно направо полудявам![]()
Стил .. като цяло. От там нататък вече лицето и очитее..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И моята коса е по-дълга и вече несъзнателно я отмятам така ;дПървоначално написано от petiam
ПТ - вглеждам се в очите и усмивката на момичето, а след това и характера![]()
И видях, и ето блед кон, и името на яздещия на него беше Смърт, и адът вървеше подире му...
първо я слушам как говори и я поглеждам за 1-2 сек в очите и измествам погледа да видя дали ше продължи да ме гледа![]()
![]()
Момче съм. Първо впечатление ми прави тялото на момичето и да не е се държи лигаво, че много дрзни.
може ли снимка ?!Първоначално написано от peachY
![]()
Акъла, ако имам късмет да чуя/прочета нещо от нея...Ако ли не - скулите, очите, лицето, като цяло, после краката и дланите. От друго, за разлика от останалите, не се интересувам.Първоначално написано от your7shadow
Good luck, Bad luck, Luck...
очите косата да е забавна но не прекалено тва е главното
Момиче съм.
Първо забелязвам говорът, начинът на изказване, после усмивката. Мъжката усмивка си е голяма работа... действа ми както на момчетата им действат женските гърди.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
лошо - ако е наконтена... добро - начина на изказ, действията, чувството за хумор..