- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е първото нещо което ви прави впечатление в едно момиче/
Кое е първото нещо което ви прави впечатление в едно момиче/момче?
Аз съм момиче и на мен първо ми прави впечатление усмивката и погледа..![]()
А на вас?
И аз съм момиче.. :P
ааа по темата- очите (особено ако са някакви светлички) и ръцете![]()
И аз съм женско. Най - вече гледам очите и тяхното излъчване. Много неща издаватКакто и това дали ме гледа в очите докато ми говори.
И аз съм момиче.Първото което забелязвам е погледа,усмивката,излъчван ето
очите и усмивката
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
Очи та очи...ного филми гледате.
На мен пък ми харесват жестовете/езика на тялото ^^
La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
"Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."
Moмиче съм и ще ви се сторя мега луда, но първо гледам ръцете на мъжа.Обичам ги силни ръце, не някакви слабички, а по-големи от мойте.Ако пък видя изпъкнали вени малееее![]()
![]()
Полудяввам.След това лицето, след това да е по-висок от мен е желателно . . Е характера ми идва на 1во място, ама говоря за външният вид.
И това е.Чак накрая гледам дрехи и тн, но не бих съдила някой по дрехите му
![]()
Не съм момиче ама си знаеш какво искаш +1Първоначално написано от DevilWish
![]()
очите и визията
Момиче съм и първото нещо, което ме кара да се загледам по едно момче е усмивката и излъчването.Страшно важни са за мен.Също и погледа, по погледа лесно се разбира нрава на човек![]()
Ии аз съм момиче -- характер и визия![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
nosleto
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Усмивката и най-вече погледа/когато вида момиче с един невинно и едновремнно с мръсно подсъзнание.Но ако е момиче със сини очи ме привлича и сам готов на всичко за нея![]()
И аз съм женско ...
Първото нещо, което забелязвам е усмивката - не знам защо, сигурно обичам да гледам малоумнохилещи се (като мееен!!) хора![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Ами първо когато видя момчето,за външния вид - Да е нормален,нали,симпатичен,н е нужно да е някакъв Супермен сега.Но не мога да кажа кое ми набива най-много на очи,оглеждам си го целия (така да се каже),от горе до долу ..
![]()
А за характер,след като започна разговор с него - да е забавен (това автоматично включва и добро чувство за хумор и способност да се самоиронизира),да не е от най-притеснителните (не да е супер надут,но да може да се говори с него без да се изчервява все пак ..),да е общителен,с горе-долу добра обща култура и да умее да потдържа тонуса .. Абе такова животно дали има изобщо и аз не знам,ама да си кажа ..![]()
Това е.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Външно - очите и усмивката.
От характера - Чувството за хумор.
гъза
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Най-накрая един който да си признае откровеноПървоначално написано от kypo
![]()
![]()
Направи ми впечатление , че беше много лигава , но това не ме издразни никак , даже ми хареса![]()
Малко е странно , но е хубаво..![]()
начин на говорене ако е патка да си ходи при патките![]()
За контакти...![]()
Първоначално написано от iveetyy
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
характера няма как да ми хареса в първия момент... както и при "любовта от пръв поглед" нали? в началаото не виждаш аурата, мозъка или характера на човек??![]()
за сметка на това езикът на тялото издава много за човека, за това аз обръщам много голямо внимание първо там.
>> отделно харесвам момчета със силни ръце, крака (ии ако са дъллгиии :х) и рамене;д
оуу![]()
и мнооого харесвам момчета с дългички коси (по възможност по - светли на цвят)
![]()
>> обаче, да си призная.... като опазная даден човек, външния вид почти няма значение ; ))
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Напълно съм съгласна,особено с това за ръцетеПървоначално написано от DevilWish
![]()