.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Почакай да видиме колко време ще те обича... Ако те зареже веднага след като му откажеш значи ''много те обича'. Но ти си знаеш най добре! Прочети правилата на форума и си направи заглавието на темата на Кирилица защото ще ти заключат темата!
    Точно..
    А и все пак ходите от 4 месеца.
    Май ви е рано за секс на всичките ,мхм 4 месеца малко ли за вас ,тука въпроса е друг дали сте готови за нещо такова!
    Da da

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Като не искаш да го правиш, няма да го правиш. Но трябва да си наясно с възможните последствия.

На него му се е**. Не можеш да промениш това. Той изпитва нужда от това колкото изпитва нужда да яде и да диша. Колкото и да те обича, търпението му не е безгранично. Ако го мотаеш прекалено много, може и да те зареже.
    ... или да ти изневери

Повече от фен Аватара на c0ci
    1-во според мен трябва да се трогваш само от жеста че 4 месеца те чака (най-вероятно без да е имал др полови контакти) т.е 4 месеца е на сухо..а това за момче е много!
    2-ро: какви са тези измислени представи за първия път! Колкото и да е романтично и бля бля болката си остава и разваля всичко тъй че колкото по бързо толкоз по добре!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    1-во според мен трябва да се трогваш само от жеста че 4 месеца те чака (най-вероятно без да е имал др полови контакти) т.е 4 месеца е на сухо..а това за момче е много!
    2-ро: какви са тези измислени представи за първия път! Колкото и да е романтично и бля бля болката си остава и разваля всичко тъй че колкото по бързо толкоз по добре!
    Има такива който чакат години

дрън дрън на колко си ? на 14-15 ..

^^

на таква възраст каква обич ?

^^

ем както казаха по горе откажи му и ако те остай значи не та е обичал
    Before you die you see The Ring...

ми даа така обикновено правят всички ако не им пуснеш те касат

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    зареже ли те ако не му пуснеш ,значи не те обича ! щом те обича ще те чака и няма да те насилва да правиш секс с него ,без ти да го поискаш ! ай прави си изводите сама
    If I played you like a toy?

Действай както искаш само след време да не пуснеш тема "на 17 съм, ходя с едно момче от 2 месеца и не сме прваили секс, защото съм девствена и ме е срам от това, може ли да ме зареже заради това че нямам опит?"

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

не бързай, мисли,ако те напусне - не си е струвало.
    Щом държи на теб - ще чака.

Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    Ако наистина те обича ще изчака и ще го направите когато се чувстваш готова )))

Направете го бе, какво ви пука.. слагате презерватива и се кефите на живота айде без излишни теми.. а и каква любов на 15 годишна възраст? :P
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    и*ах тоя златен първи път , слезте от облаците. Всеки си има нужди. 4 месеца си е време ( толкоза аз чаках и си заслужаваше, защото вече 5 години сме зедно), дали ще те зареже или не зависи от него. Никой в този форум не може да ти даде отговор. След като си още дествена поне му доставяй удоволствие по друг начин за да не си го потърси от друга. И престанете с тия глупости за специалния "първи път" , хубави секс е далече след първия път

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Re: Дали ще скъса с мен, защото не правим секс?

Цитирай Първоначално написано от malka7o
    такамм .. историята е следната :
    - Ходя с едно момче от 4 месеца . Той е печен и много го обичам както и той мне , но както всяко мом4е иска нещо повече . И аз искам да го направя с него. Вярвам му , но ми се иска първия ми път да е специален и ме е страх , срам нз и аз . Напоследък си мисля че ако скро не му пусна ще се разделим .. или пък обратното след като го направим тои 6те загуби интерес ..

Какво да направя не искам да го изгубя .. :P

т.7
    krem4et0
    ми кат са обичате, щo нe го оставиш ти го бодне???

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    ако се представиш добре, може и да си му интересна извесно време

Ти сама трябва да си прецениш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си