- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали ще скъса с мен, защото не правим секс?
Май ви е рано за секс на всичките ,мхмПървоначално написано от SmilezZz
4 месеца малко ли за вас ,тука въпроса е друг дали сте готови за нещо такова!
Da da
... или да ти изневериПървоначално написано от PainMonopoly
![]()
1-во според мен трябва да се трогваш само от жеста че 4 месеца те чака (най-вероятно без да е имал др полови контакти) т.е 4 месеца е на сухо..а това за момче е много!
2-ро: какви са тези измислени представи за първия път! Колкото и да е романтично и бля бля болката си остава и разваля всичко тъй че колкото по бързо толкоз по добре!
Има такива който чакат годиниПървоначално написано от c0ci
дрън дрън на колко си ? на 14-15 ..
^^
на таква възраст каква обич ?![]()
^^
ем както казаха по горе откажи му и ако те остай значи не та е обичал![]()
Before you die you see The Ring...
ми даа така обикновено правят всички ако не им пуснеш те касат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
зареже ли те ако не му пуснеш ,значи не те обича !щом те обича ще те чака и няма да те насилва да правиш секс с него ,без ти да го поискаш ! ай прави си изводите сама
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Действай както искаш само след време да не пуснеш тема "на 17 съм, ходя с едно момче от 2 месеца и не сме прваили секс, защото съм девствена и ме е срам от това, може ли да ме зареже заради това че нямам опит?"
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
не бързай, мисли,ако те напусне - не си е струвало.
Щом държи на теб - ще чака.
Ако наистина те обича ще изчака и ще го направите когато се чувстваш готова)))
Почакай![]()
Направете го бе, какво ви пука.. слагате презерватива и се кефите на живота айде без излишни теми.. а и каква любов на 15 годишна възраст?:P
![]()
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”
и*ах тоя златен първи път , слезте от облаците. Всеки си има нужди. 4 месеца си е време ( толкоза аз чаках и си заслужаваше, защото вече 5 години сме зедно), дали ще те зареже или не зависи от него. Никой в този форум не може да ти даде отговор. След като си още дествена поне му доставяй удоволствие по друг начин за да не си го потърси от друга. И престанете с тия глупости за специалния "първи път" , хубави секс е далече след първия път
ми кат са обичате, щo нe го оставиш ти го бодне???Първоначално написано от malka7o
ако се представиш добре, може и да си му интересна извесно време![]()
Ти сама трябва да си прецениш![]()