.

Виж резултатите на анкетата: Е?

Гласували
36. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • той/тя ме заряза

17 47,22%
  • аз го зарязах

19 52,78%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Вие ли зарязвате или вас ви зарязват?

До сега колко гаджета сте имали и как сте постъпили с бившото? То ли ви заряза или вие него?

Фен Аватара на PROVOCATIVE
    Град
    По-близо, отколкото предполагаш....
    Малоумна и безмислена тема! Тва да не е някво постижение, че едва ли не, да се хвалим с него?!
    Няма значение кой кого. Това,което има значение,е факта, че вече не си с този човек!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Досега само аз съм прекратявала връзки, никога не са ме зарязвали.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    million miles away (:
    И въпреки това пак ще се намерят някои,които да напишат "Мен никога не ме зарязват,само аз зарязвам (или по "взаимно съгласие") .. така че мисля,че темата е безсмислена. Малко хора от този форум имат достойнството и ясната мисъл да си признаят,че са били зарязвани поне веднъж (не визирам никого) .
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    И въпреки това пак ще се намерят някои,които да напишат "Мен никога не ме зарязват,само аз зарязвам (или по "взаимно съгласие") .. така че мисля,че темата е безсмислена. Малко хора от този форум имат достойнството и ясната мисъл да си признаят,че са били зарязвани поне веднъж (не визирам никого) .
    Аз бих си признала, но никога не са ме.
    Трябва заради такива като теб да си измислям или да не пиша в темата ли?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    million miles away (:
    ^^ Не те карам да си измисляш,както казах не визирам никого. Даже още си пишех моето мнение,докато ти си постнала своето,така че по чудо съм оцелила. А дали са те зарязвали или не ти си знаеш,мен малко ми е зор. ; ))
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    До сега никой не ме беше рязал освен бившия . . но и аз го зарязах един път ,квит сме :Р Но сега сме разделени, заради баща му, така че никой никого не е зарязвал в интерес на истината.Плюс това не мисля, че те прави по-готин само ти да режеш или пък те прави загубен, ако са те зарязали.Все тая

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от PROVOCATIVE
    Малоумна и безмислена тема! Тва да не е някво постижение, че едва ли не, да се хвалим с него?!
    Няма значение кой кого. Това,което има значение,е факта, че вече не си с този човек!
    +++
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    бълХаристан
    само мене ме зарязват. ама не си го слагам на сърце (вече), нали съм ги слагал на хуя си все пак. може те да ме преебават, ама аз съм ги е*ал, не те - мен
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

еми и аз съм зарязвал и те са ме зарязвали

мен ме зарязват почти винаги, хахах.
    REGGAE BOOM <3

Голям фен Аватара на cveteto64
    Те ме зарязват не знам защо, но не мога да кажа край... Винаги си казвам хайде още един опит може пък да се е променил... И винаги се оказва, че не така ..
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Град
    Ивагакуре
    еми мен ме зарязаха..
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Трябва да има и "с взиамно съгласие", повече ми се е случвало

Град
    In My Sick Brain <3
    Не съм имала някой,че да ме е зарязвал или да съм зарязвала. Но сега когато имам,няма да сложа аз края (да чукна на дърво да няма край ^^)
    А и да е имало кой да зарежа съм толко добричко,че сърце няма да ми даде да оставя някой ^^
    La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
    "Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."

Цитирай Първоначално написано от Gigigi
    Трябва да има и "с взиамно съгласие", повече ми се е случвало
    малко вероятно е "по взаимно съгласие",но както и да е... Във vol. 2 ще го пиша.

момче съм

Мен ме зарязаха 4 пъти... ,но след третия много много не ти пука ,защото може би не са били сериозни връзките.
    Може би проблема е в мен ,но ме зарязаха по много гаден начин ... (2 от тях)
    И сега като се сетя ,че не съм се виждал и чувал с тях от 1-2 години .
    Абе майната им не ме заслужават

Цитирай Първоначално написано от kypo
    само мене ме зарязват. ама не си го слагам на сърце (вече), нали съм ги слагал на хуя си все пак. може те да ме преебават, ама аз съм ги е*ал, не те - мен
    За контакти...

Не помня да са ме зарязвали
    А и няма голямо значение кой кого зарязва , ако няма и не е имало никакви чувства.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Аз пък се молех бившия ми приятел да ме "зареже". Някак го предпочитам пред това аз да кажа "край" (странно, знам). В крайна сметка той не го направи затова... аз се принудих.

И всеки път щом направя нещо подобно остава някакво чувство за вина в мен... тъпа работа.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Paradise
    Лол, при мене е 50/50. И аз съм късала, и мен са ме късали. Последният път мен ме скъсаха.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Няма никакво значение , но и при мене е 50 на 50 май.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ами за бившия,аз го отсвирих,защото ми писна да си играе с мен.А иначе много се харесвахме и двамата.. ама като има трети човек.. какво да правя. По принцип преди сегашното ми момче съм имала 3 други гаджета и два пъти аз съм слагала край,един път по взаимно съгласие.Радвам се,че не съм преживяла болката някой да ме зареже,или може би не ми е пукало?

Голям фен
    Аз съм слагала край на всички връзки досега

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си