.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на someonerandom

Проблем с Counter Strike

Не съм сигурен дали тук е подходящо място за темата.Та от известно време на Cs и Cs-Source имам ужасен лаг в който и сървър да вляза.Става дума за насичане,все едно буксувам,после бягам по-бързо,и пак насичане,като това е абсолютно постоянноо.На същия интернет доставчик съм от години и никога съм нямал проблем,освен това играя и WoW,тегля филми-никакви проблеми.Преинсталирах Cs,обаче нищо.Някой да знае от какво може да е или по-скоро как да го оправя?

Хм.. странно, може да се дължи на много неща... Така както го описваш говори за проблем в интернет връзката
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    cl_cmdrate 10 в конзолата на цс го напиши ,може малко да се пооправи лага. Напиши и cl_showfps 1 или net_graph 2 и го следи

Град
    Miami Beach
    Пробвай като в конзолата напишеш rate 25000 и може би ще се оправи ако не може да е като на един приятел и на него така му засичаше и се оказа че е от несъответствие на частите на компа.. обаче успя да го оправи с Optimizer и сега му върви екстра пробвай може да стане

LET IT BE...HOUSE

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Проблем с Counter Strike

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Не съм сигурен дали тук е подходящо място за темата.Та от известно време на Cs и Cs-Source имам ужасен лаг в който и сървър да вляза.Става дума за насичане,все едно буксувам,после бягам по-бързо,и пак насичане,като това е абсолютно постоянноо.На същия интернет доставчик съм от години и никога съм нямал проблем,освен това играя и WoW,тегля филми-никакви проблеми.Преинсталирах Cs,обаче нищо.Някой да знае от какво може да е или по-скоро как да го оправя?
    А докато играеш пуснал ли си някой торент клиент да сийдва .. може да ти лаги от него или просто в сървъря някой ползва хак .. и ли сървъра е със слаб процес ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    Варна
    Трябва да си изтегля играта

Град
    във филма ..
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    cl_cmdrate 10 в конзолата на цс го напиши ,може малко да се пооправи лага. Напиши и cl_showfps 1 или net_graph 2 и го следи
    Казва, че му насича, а не че има малко fps.. пък и net_graph кво ше следи? Да следи и да не следи няма да му помогне..

До автора: да не играеш в турбоафрикански сървъри? с много лаг?

Who's next!

Град
    във филма ..

Цитирай Първоначално написано от Valento
    или просто в сървъря някой ползва хак
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ ЛОООООЛ

каде го чу тва бе? на пазара до доматената сергия ли?
    такива работи НЯМАА! когато играх на стария ми комп. в сървър с 20 хакера (беше hack only server) трябва буквално да ми "гръмне" компютъра ли?

Who's next!

Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    или просто в сървъря някой ползва хак
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ ЛОООООЛ

каде го чу тва бе? на пазара до доматената сергия ли?
    такива работи НЯМАА! когато играх на стария ми комп. в сървър с 20 хакера (беше hack only server) трябва буквално да ми "гръмне" компютъра ли?
    Не говори глупости... когато се използва "хак" има повече пинг и лагва леко...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си