.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Въпроси..

Въпроси..

Регистрирах се днес, но отдавна влизам в този сайт без регистрация и гледам форумите.Направи ми впечатление , че потребителите на сайта (не всички) не са доволни от ръководството (админи,модератори) , но няма да се меся.Друго исках да попитам , как така amk933 стана модератор или там каквото и да е има и друга такава тема , но не беше отговорено.Не го казвам за да се заяждам , защото сигурно е заслужил просто ми е интересно защо точно той при положение , че има и други хора допринесли за този сайт.Благодаря за вниманието .

Град
    На изток от рая
    Две каси бира,едно кашонче Джаки Даки и едно чувалче с ядки и ставаш модератор

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Мега фен Аватара на machoka
    Защото аз така прецених.

Има много 'заслужили хора', които са били и ще бъдат /поканени/ модератори. На този етап обаче, това е амк933.

Град
    Ивагакуре
    Аз пък мисля, че той е един от тези, които най - много заслужават.А не може да направят всички ,които са допринесли за един ден, нали ?
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Абе ей какъв ти е проблема щом модераторите са решили значи той трябжа да е модератор. Заслужил си го е и не е само той има предложения и към други хора просто те не искат. И наситина не ти е в работата
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata
    Абе ей какъв ти е проблема щом модераторите са решили значи той трябжа да е модератор. Заслужил си го е и не е само той има предложения и към други хора просто те не искат. И наситина не ти е в работата
    Ми аз всъщност не говорех на теб а на модераторите .Имам предвид , че има хора които са регистрирани от 2004.Но повече няма да коментирам , защото явно човека си го е заслужил

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    заслужил си го е че целува пилето на обама и говори против България.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    заслужил си го е че целува пилето на обама и говори против България.
    Никога не съм говорил против България, а против расистите в България. Не ми извъртай думите най-нагло и безочливо, ако обичаш...Ако не ме лъже паметта и ти беше част от тези, които много ме мразеха, като разбраха, че не съм 100% етнически българин. Така че поне не пречупвай истината през лъжите на расистката си призма.

Точно обратното, винаги съм казвал, че съм благодарен на и обичам България. Така че моля без повече лъжи и спекули относно това какво съм казал и не съм. Знам, че гроздето е кисело...

Цитирай Първоначално написано от flintiflushka
    Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata
    Ми аз всъщност не говорех на теб а на модераторите .Имам предвид , че има хора които са регистрирани от 2004.Но повече няма да коментирам , защото явно човека си го е заслужил
    ти какво мислиш, че всеки който е регистриран от по-дълго време е допринесъл с нещо за форума ... Може и от 2002 да е регистриран, но като влиза само да прави мизерии как да получи каквито и да е права, освен на челните позиции в бан и блок листа...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    В тази тема пишеха всички и беше с цел да няма спам из раздел "Секс". Уви, не стана и беше заключена. И като се каза не, значеше не... Повече такава тема не се е правила...

А и ти е малко стара информацията. Гледам, че не си бил много активен напоследък, така че какво се е случвало лято '09 е малко далече от 8 месеца по-късно.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ау, голяма завист с това модераторство. Кой станал, кой бил, сакън. Голямата работа. Мен пък модераторите най-малко ми пречат в тоя форум.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Ау, голяма завист с това модераторство. Кой станал, кой бил, сакън. Голямата работа. Мен пък модераторите най-малко ми пречат в тоя форум.
    Нали знаеш, че на "недоволен съфорумист, модераторите са му виновни"... пък в някой случай, направо искат "оставката" на Админа!

- То на всички не може да се угоди, пък и без контрол от страна на модераторите форумите ще се превърнат в бегло копие на раздел "кофата"!

П.С. - "amk933" ще си позволя да ти дам един приятелски съвет... Изобщо не се чувствай длъжен да се обясняваш за минали или бъдещи свой действия! - На който не му изнася на "палатка" и това е... То вярно, че живеем в демократична страна, но и ред трябва да има!

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от shephard
    Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Аз пък мисля, че той е един от тези, които най - много заслужават.А не може да направят всички ,които са допринесли за един ден, нали ?
    Заслужава с какво? Със спамерството си ли? Спомням си че беше направена една СПАМ тема в раздел Секс (забележете) където си спамиха на воля с оная кифлъ Хилари. Специална тема за тях двамата и още някакви спамери.
    Ами shephard, явно не си забелязал, че амк933 винаги помага ,дори в темите "ебавки" и тези, които са несериозни.Много негови постове съм чела и мога да ти кажа, че той си го заслужава най - достойно ! Никога не съм го виждала да се заяжда, да обижда ,а относно тази тема, както виждаш вече не съществува, а е нормално човек поякога да се разлигави, нали ?
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Които и да стане модератор тука, без значение заслужил или не винаги ще има недоволни... Защо просто не се примирите, администраторите са решили и е станал... Аз също съм на мнение, че въпросния човек заслужава...

Защо не последвате примера на г-н Глобал и не направите петиции срещу всеки член от екипа на сайта които не ви харесва ... А след това да се направите на големи и разбиращи и не си направите стои собствен TeenProblem форум, в които да си направите 2 регистрации и от едната да си задавате въпроси, а от другата да си отговаряте...

Това са пълни тъпотии, кажете му на човека да си ползва със здраве правата и готово. Щом са решили, че трябва да е модератор, значи има за какво...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от shephard
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Е ти си "почетна потребителка" все пак как ще ти пречат?! Този ранг за какви заслуги се даваше?
    За такива, дето при теб липсват явно.
    И какво общо има ранга с модераторите? Аз просто смятам, че си вършат работата що-годе съвестно. Какво повече искате от тях?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Само аз ли си мисля, че да си модератор е задължение, а не привилегия? Може и някои да го ползват за избиване на някакви комплекси, но това е друга тема. Защото да си модератор не е като да си депутат или министър на форума, но някои хора не го разбират и завиждат и го правят на проблем.

Цитирай Първоначално написано от Mooo6no
    Само аз ли си мисля, че да си модератор е задължение, а не привилегия? Може и някои да го ползват за избиване на някакви комплекси, но това е друга тема. Защото да си модератор не е като да си депутат или министър на форума, но някои хора не го разбират и завиждат и го правят на проблем.
    Модератор определено си е привилегия! Кажи-речи можеш да правиш каквото си искаш без никой нищо да ти каже. Можеш да триеш неудобните за тебе мнения, както и да защитаваш приятелчетата си от форума за сметка на неудобните за теб юзъри.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Дори и да приемем, че е така? Каква е файдата? Аз си мислех, че животът е реален, а не виртуален.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Аз смятам, че amk933 си заслужи този пост. Помагал е на много потребители и все хубави съвети и не само това.
    Вафла..

Аман от завист!
    Точно пък амк да захапете, дето не един път е показал, че заслужава този пост!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си