Регистрирах се днес, но отдавна влизам в този сайт без регистрация и гледам форумите.Направи ми впечатление , че потребителите на сайта (не всички) не са доволни от ръководството (админи,модератори) , но няма да се меся.Друго исках да попитам , как така amk933 стана модератор или там каквото и да е има и друга такава тема , но не беше отговорено.Не го казвам за да се заяждам , защото сигурно е заслужил просто ми е интересно защо точно той при положение , че има и други хора допринесли за този сайт.Благодаря за вниманието.
Две каси бира,едно кашонче Джаки Даки и едно чувалче с ядки и ставаш модератор![]()
Защото аз така прецених.
Има много 'заслужили хора', които са били и ще бъдат /поканени/ модератори. На този етап обаче, това е амк933.
Аз пък мисля, че той е един от тези, които най - много заслужават.А не може да направят всички ,които са допринесли за един ден, нали ?
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Абе ей какъв ти е проблема щом модераторите са решили значи той трябжа да е модератор. Заслужил си го е и не е само той има предложения и към други хора просто те не искат. И наситина не ти е в работата![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Ми аз всъщност не говорех на теб а на модераторитеПървоначално написано от nezabelejimata
.Имам предвид , че има хора които са регистрирани от 2004.Но повече няма да коментирам , защото явно човека си го е заслужил
![]()
заслужил си го е че целува пилето на обама и говори против България.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Никога не съм говорил против България, а против расистите в България.Първоначално написано от tuzaro
Не ми извъртай думите най-нагло и безочливо, ако обичаш...Ако не ме лъже паметта и ти беше част от тези, които много ме мразеха, като разбраха, че не съм 100% етнически българин. Така че поне не пречупвай истината през лъжите на расистката си призма.
Точно обратното, винаги съм казвал, че съм благодарен на и обичам България. Така че моля без повече лъжи и спекули относно това какво съм казал и не съм. Знам, че гроздето е кисело...![]()
ти какво мислиш, че всеки който е регистриран от по-дълго време е допринесъл с нещо за форумаПървоначално написано от flintiflushka
... Може и от 2002 да е регистриран, но като влиза само да прави мизерии как да получи каквито и да е права, освен на челните позиции в бан и блок листа...
В тази тема пишеха всички и беше с цел да няма спам из раздел "Секс". Уви, не стана и беше заключена.И като се каза не, значеше не... Повече такава тема не се е правила...
А и ти е малко стара информацията. Гледам, че не си бил много активен напоследък, така че какво се е случвало лято '09 е малко далече от 8 месеца по-късно.![]()
Ау, голяма завист с това модераторство. Кой станал, кой бил, сакън. Голямата работа. Мен пък модераторите най-малко ми пречат в тоя форум.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Нали знаеш, че на "недоволен съфорумист, модераторите са му виновни"...Първоначално написано от LadyDi
пък в някой случай, направо искат "оставката" на Админа!
![]()
- То на всички не може да се угоди, пък и без контрол от страна на модераторите форумите ще се превърнат в бегло копие на раздел "кофата"!![]()
П.С. - "amk933" ще си позволя да ти дам един приятелски съвет... Изобщо не се чувствай длъжен да се обясняваш за минали или бъдещи свой действия! - На който не му изнася на "палатка" и това е... То вярно, че живеем в демократична страна, но и ред трябва да има!![]()
Ами shephard, явно не си забелязал, че амк933 винаги помага ,дори в темите "ебавки" и тези, които са несериозни.Много негови постове съм чела и мога да ти кажа, че той си го заслужава най - достойно ! Никога не съм го виждала да се заяжда, да обижда ,а относно тази тема, както виждаш вече не съществува, а е нормално човек поякога да се разлигави, нали ?Първоначално написано от shephard
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Които и да стане модератор тука, без значение заслужил или не винаги ще има недоволни... Защо просто не се примирите, администраторите са решили и е станал... Аз също съм на мнение, че въпросния човек заслужава...
Защо не последвате примера на г-н Глобал и не направите петиции срещу всеки член от екипа на сайта които не ви харесва... А след това да се направите на големи и разбиращи и не си направите стои собствен TeenProblem форум, в които да си направите 2 регистрации и от едната да си задавате въпроси, а от другата да си отговаряте...
![]()
Това са пълни тъпотии, кажете му на човека да си ползва със здраве правата и готово. Щом са решили, че трябва да е модератор, значи има за какво...
За такива, дето при теб липсват явно.Първоначално написано от shephard
И какво общо има ранга с модераторите? Аз просто смятам, че си вършат работата що-годе съвестно. Какво повече искате от тях?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Само аз ли си мисля, че да си модератор е задължение, а не привилегия? Може и някои да го ползват за избиване на някакви комплекси, но това е друга тема. Защото да си модератор не е като да си депутат или министър на форума, но някои хора не го разбират и завиждат и го правят на проблем.
Модератор определено си е привилегия! Кажи-речи можеш да правиш каквото си искаш без никой нищо да ти каже. Можеш да триеш неудобните за тебе мнения, както и да защитаваш приятелчетата си от форума за сметка на неудобните за теб юзъри.Първоначално написано от Mooo6no
![]()
Дори и да приемем, че е така? Каква е файдата? Аз си мислех, че животът е реален, а не виртуален.
Аз смятам, че amk933 си заслужи този пост. Помагал е на много потребители и все хубави съвети и не само това.![]()
Вафла..
Аман от завист!
Точно пък амк да захапете, дето не един път е показал, че заслужава този пост!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!