- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли още толерантни?
До колкото разбрах,последните излседвания са свършили преди 2 години.Генетични сравнения са направени между първите открити хомо сапиенс в Азия,Европа и Африка и има около 90% съвпадение във всички случаи,със някакво негърско племе,изолирано от средата и живеещо още с традициите си,откъснати от модерния святПървоначално написано от Raybeez
![]()
Съгласен съм за това,което си казал и те подкрепям -това е на теория правилният начин,за мен.На практика не знам точно как ще се осъществи,но трябва да стане.За жалост,нямам никаква власт над това дали ще стане и как точно,нито пък да им го навра в лицата на политиците.За жалост няма и да имам,тъй като няма да се занимавам с политика.Надявам се теоритичните мерки,които си написал някой да ги намери и да ги предложи и да се изпълнятАко някой има някаква идея,то бих се радвал да я сподели,че да решим един от проблемите на българското общество
![]()
Лека нощ на всички от мен![]()
П.П.Супер е,че вече може да се общува нормално в този форум![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh