Цитирай Първоначално написано от Raybeez
Всъщност това, което учителят ти е казал, че са последни изследвания не е много нова теория, но всъщност е нередно и да кажеш, че първите хомо сапиенс са били негрите, а че хомо хабилис тръгва от днешна Африка и мигрира, приспособявайки се към различни условия и бла-бла.

Поне това си спомням аз, че съм чел преди много години, може да има неточности... Но си спомням, че Африка беше the cradle of mankind.
До колкото разбрах,последните излседвания са свършили преди 2 години.Генетични сравнения са направени между първите открити хомо сапиенс в Азия,Европа и Африка и има около 90% съвпадение във всички случаи,със някакво негърско племе,изолирано от средата и живеещо още с традициите си,откъснати от модерния свят

Съгласен съм за това,което си казал и те подкрепям -това е на теория правилният начин,за мен.На практика не знам точно как ще се осъществи,но трябва да стане.За жалост,нямам никаква власт над това дали ще стане и как точно,нито пък да им го навра в лицата на политиците.За жалост няма и да имам,тъй като няма да се занимавам с политика.Надявам се теоритичните мерки,които си написал някой да ги намери и да ги предложи и да се изпълнят Ако някой има някаква идея,то бих се радвал да я сподели,че да решим един от проблемите на българското общество

Лека нощ на всички от мен

П.П.Супер е,че вече може да се общува нормално в този форум