- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Прякори и обиди
Имате ли прякор?Наричат ли ви с него? Дразните ли се ?Нехаресвате прякора си ... какво правите по въпроса когато ви наричат с него?Действате ли или стоите и тарпите обидите ?![]()
![]()
Имала съм и все още измислят някакви лигавщини. Ама и аз са дразня. По принцип при мен всичко е на базик, затва и аз се базикам. Просто майната им на хората и това е. Нямат си друга работа. Естествено, че не стоя и да ми са правят там. По принцип не се занимавам, не се обиждам, ама стане ли нещо по сериозно, просто дотук с драките с мен.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Имам си прякор(Мечо), много си го харесвам даже и никога не съм се дразнел някой да ме нарича така.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Никога не съм имала прякор.
Нямам и не съм имала. Мойто ми вика от време на време МишеЛ с онова неправилно Л... ^^ Ама не се дразня ^^ Един пък веднъж ме нарече Миша Оо Не се подразних ама ми стана странно ^^ В повечето случай с разни мишешки имена Оо ^^
La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
"Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."
Да имал съм доста прякори.Някои не дразнещи,други дразнещи.Ако видя че ме подиграват с конкретния прякор се дразня да
Аз си имам хубаво име Ивайло и не мисля ,че ми трябва прякор с който да се обръщат към мен
В момента не ме наричат с никакви прякори като махнем примерно Откачен,Лудия човек и т.н.
До 7 клас ми викаха Бойко Борисов защото се казвам Боян а фамилията ми е БорисовПървоначално написано от speedemon5
![]()
Имам и си ми харесва.Казват ми или Лидера или Капитана
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Нямам си . .
Ако се брои майка ми ми вика пубер , шмати . . секви такива ;д
Ами попринцип нямам прякор,ама понякога една фр (напоследък все по-често) ми вика ШМИРКЕЛ![]()
![]()
И аз нямам. Тоест бившия ми най-добър приятел ми викаше Зайко ( не защото съм нова, беше го измислил един ден и си остана), ама от както се скарахме и...![]()
![]()
The one person you need to be is yourself...;]
Имам прякор "Шаран" и много се дразня. Обикновено като някой ми го казва му забивам 1 кроше![]()
kazvam se Ana si4ki mi kazvat Sabrina![]()
Приятелите ме наричат Лекс, съкратено от Алексей, а тези с които не съм толкова близък ме наричат Руснака, и прякорът който най-много ме дразни и един щеше да си изпати жестоко заради него еРус, като някой ме нарече така и просто ми бърка в нервната система.
ммм. прякори доста... ;д казвам се Десислава .. и не съм тей от високите изобщо.. - Десомира - не знам откъде дойде, ама много му се дразнех ;х иначе.. джони, литъл, rob hater, ноо вече много не им обръщам внимание .
пс. най-добрата ми приятелка ми вика gadfly .. но е окай ;]
mouth2mouth