.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Прякори и обиди

Имате ли прякор?Наричат ли ви с него? Дразните ли се ?Нехаресвате прякора си ... какво правите по въпроса когато ви наричат с него?Действате ли или стоите и тарпите обидите ?

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Нямам прякор.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Имала съм и все още измислят някакви лигавщини. Ама и аз са дразня. По принцип при мен всичко е на базик, затва и аз се базикам. Просто майната им на хората и това е. Нямат си друга работа. Естествено, че не стоя и да ми са правят там. По принцип не се занимавам, не се обиждам, ама стане ли нещо по сериозно, просто дотук с драките с мен.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    нямам прякор..

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Нямам..
    Вафла..

Град
    София
    Имам си прякор(Мечо), много си го харесвам даже и никога не съм се дразнел някой да ме нарича така.
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Никога не съм имала прякор.

Град
    In My Sick Brain <3
    Нямам и не съм имала. Мойто ми вика от време на време МишеЛ с онова неправилно Л... ^^ Ама не се дразня ^^ Един пък веднъж ме нарече Миша Оо Не се подразних ама ми стана странно ^^ В повечето случай с разни мишешки имена Оо ^^
    La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
    "Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."

Да имал съм доста прякори.Някои не дразнещи,други дразнещи.Ако видя че ме подиграват с конкретния прякор се дразня да

Аз си имам хубаво име Ивайло и не мисля ,че ми трябва прякор с който да се обръщат към мен
    В момента не ме наричат с никакви прякори като махнем примерно Откачен,Лудия човек и т.н.

Party Bo ХахХаха искам някой от класа ми да прочете това

Цитирай Първоначално написано от speedemon5
    Party Bo ХахХаха искам някой от класа ми да прочете това
    До 7 клас ми викаха Бойко Борисов защото се казвам Боян а фамилията ми е Борисов

Имам и си ми харесва.Казват ми или Лидера или Капитана

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Нямам си . .
    Ако се брои майка ми ми вика пубер , шмати . . секви такива ;д

Ами попринцип нямам прякор,ама понякога една фр (напоследък все по-често) ми вика ШМИРКЕЛ

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Имам и си ми харесва.Казват ми или Лидера или Капитана

Град
    Русе
    И аз нямам. Тоест бившия ми най-добър приятел ми викаше Зайко ( не защото съм нова, беше го измислил един ден и си остана), ама от както се скарахме и...
    The one person you need to be is yourself...;]

Имам прякор "Шаран" и много се дразня. Обикновено като някой ми го казва му забивам 1 кроше

Повече от фен
    kazvam se Ana si4ki mi kazvat Sabrina

Град
    Екатеринбург, Русия
    Приятелите ме наричат Лекс, съкратено от Алексей, а тези с които не съм толкова близък ме наричат Руснака, и прякорът който най-много ме дразни и един щеше да си изпати жестоко заради него еРус, като някой ме нарече така и просто ми бърка в нервната система.

ммм. прякори доста... ;д казвам се Десислава .. и не съм тей от високите изобщо.. - Десомира - не знам откъде дойде, ама много му се дразнех ;х иначе.. джони, литъл, rob hater, ноо вече много не им обръщам внимание .

пс. най-добрата ми приятелка ми вика gadfly .. но е окай ;]
    mouth2mouth

Нем нямам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си