Щом пиша в тийн форум значи нещата наистина са трагични. Проблема ми ме е поставял в доста конфузни и дори комични ситуации. Имам проблем с ерекцията от около 2 месеца. Става когато той си поиска и това става рядко. Трябва ми много концентрация и понякога ерекцията дори не е пълна а някакво средно положение. Иронията е ,че от скоро имам страхотна приятелка , умна , красива всички приятели ми завиждат абе момичето от мечтите ми и от катко ходя с нея имам този проблем. Господ дал но взел.... нещо което ми трябва много. Та тя вече напира за полов контакт и толкова пъти съм овъртал нещата и всякакви глупости съм измислял да избегна потенциалната катастрофа,че момичето вече ме мисли за някакъв луд. Абе мини сериал може да се напише по моя случай. Та въпроса ми ако почна да вземам някакви хапчета ( твърдо не за виагра) всмисъл билкови като Требастиан, Спимен Форте ли се казваха или още някакви имаше не им знам имената мислите ли,че ще ми помогнат или навредят като се има предвит,че съм едва на 18?