.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Размер на пениса - момичета

Здравейте, имам 1 въпрос към момичетата та 13сантиметра достатъчно ли е за 1 момиче знам, че има и такива каквито искат по-големи, но питам от любопитство моя е толкова меря го правилно и не, не се комплексирам просто ми е любопитно на 16 съм знам, и че има време за да стане по-голям моля за добри отговори а не от рода "малак ти е не ставаш"

Супер фен Аватара на Shia
    Моята побира минимум 15см. изцяло.Ако ще расте не притеснявай,ако няма да расте вагините ни не са енакви и можея да сполучиш на малко по плитка.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Има много такива теми ..Не се притеснявай достатъчно е ..Не е важен размера важно е какво може да прави ... До 18 сантиметра е нормално а нагоре си е вече ЗвЕРЩИНА

Град
    million miles away (:
    Не е важен размера,а качеството.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

мерси за тези отговори чакам и други, на 16 сам и преди като съм го мерил пак е бил 13 не знам дали расте... не забелязвам до 20-21 години се развива мъжа а имам 5години дано порасне и да питам пречи, ли че имам късо гемче?

Супер фен
    Град
    увас ;p
    ох тея "пениси"... ми нали имаш пишка, радвай й се, няма значение колко е

ами аз си се радвам но като чета тука някой с по 15 викат им малки хах та късото гемче пречи ли и до колко расте защото викат до 18 или до 21

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от AlaBalaa
    ами аз си се радвам но като чета тука някой с по 15 викат им малки хах та късото гемче пречи ли и до колко расте защото викат до 18 или до 21
    не пречи късото гемче, а има и монстърс по 30 см. тка че няма определена граница

ами знам тия негри... ^^ ами дано да не пречи и да порасне поне още 2 см за 2-3г

ами знам тия негри... ^^ ами дано да не пречи и да порасне поне още 2 см за 2-3г
    След пубертета расте много малко

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

а пубертета кога свършва ?

Абе за 16 годишен 13 см не е ли малко ?? Аз съм на 14 и ми е 15 и половина ???

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    "Колкото и малък да е, все пак си е твой"

По темата: Идеално е ! Единсветно начина на изпозлването му зависи от теб, ако го правиш както трябва, си цар
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

а пубертета кога се предполага, че трябва да свърши и възможно ли е да ми порасне а и мерси за позитивните мнения

Град
    neopredeleno :d
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Моята побира минимум 15см. изцяло.Ако ще расте не притеснявай,ако няма да расте вагините ни не са енакви и можея да сполучиш на малко по плитка.
    haxhahxhahaha

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    а пубертета кога се предполага, че трябва да свърши и възможно ли е да ми порасне а и мерси за позитивните мнения

оффф направи си операция и мирясай
    ОДИН!!!

дарк аз какво ви казах бе ?

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    дарк аз какво ви казах бе ?
    я порасни малко всеки втори пубер ми вика малък ми е пишока

за мен ти си човек без самочувствие
    ОДИН!!!

По-добре малък, твой и отпред, отколкото чужд, голям и отзад
    Никога не се предавай!!!

Цитирай Първоначално написано от dedodekster
    По-добре малък, твой и отпред, отколкото чужд, голям и отзад
    Много правилно!

Re: Размер на пениса - момичета

Здравейте, имам 1 въпрос към момичетата та 13сантиметра достатъчно ли е за 1 момиче знам, че има и такива каквито искат по-големи, но питам от любопитство моя е толкова меря го правилно и не, не се комплексирам просто ми е любопитно на 16 съм знам, и че има време за да стане по-голям моля за добри отговори а не от рода "малак ти е не ставаш"

Отрежи го и ми го дай да го поливам с напалм, докато ям мюсли от купата ми във форма на пентаграма....

Супер фен Аватара на Everytime
    Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    ох тея "пениси"... ми нали имаш пишка, радвай й се, няма значение колко е

При всеки по различно време свърша! Няма определена дата и година и не се притеснявай ще расте още просто спри да го мериш всеки ден, а го мери през повече време за да забелязваш разликата.

Това си е до ген бе,няма нещо точно определено,както има хора 1,50 м. и 2,00 м.!Каквото ти дадено,не може да го промениш,а и си още малък ще порастне......

Re: Размер на пениса - момичета

Достатъчно е , стига да знаеш какво да правиш с него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си