- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размер на пениса - момичета
Здравейте, имам 1 въпрос към момичетата та 13сантиметра достатъчно ли е за 1 момиче знам, че има и такива каквито искат по-големи, но питам от любопитство моя е толкова меря го правилно и не, не се комплексирам просто ми е любопитно на 16 съм знам, и че има време за да стане по-голяммоля за добри отговори а не от рода "малак ти е не ставаш"
Моята побира минимум 15см. изцяло.Ако ще расте не притеснявай,ако няма да расте вагините ни не са енакви и можея да сполучиш на малко по плитка.
Има много такива теми ..Не се притеснявай достатъчно е ..Не е важен размера важно е какво може да прави ... До 18 сантиметра е нормално а нагоре си е вече ЗвЕРЩИНА![]()
Не е важен размера,а качеството.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
мерси за тези отговори чакам и други, на 16 сам и преди като съм го мерил пак е бил 13 не знам дали расте... не забелязвам до 20-21 години се развива мъжа а имам 5години дано порасне и да питам пречи, ли че имам късо гемче?
ох тея "пениси"...ми нали имаш пишка, радвай й се, няма значение колко е
![]()
ами аз си се радвамно като чета тука някой с по 15 викат им малки хах
та късото гемче пречи ли и до колко расте защото викат до 18 или до 21
не пречи късото гемче, а има и монстърс по 30 см. тка че няма определена границаПървоначално написано от AlaBalaa
![]()
ами знам тия негри... ^^ ами дано да не пречи и да порасне поне още 2 см за 2-3г
След пубертета расте много малкоПървоначално написано от AlaBalaa
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Абе за 16 годишен 13 см не е ли малко ?? Аз съм на 14 и ми е 15 и половина ???![]()
![]()
а пубертета кога се предполага, че трябва да свърши и възможно ли е да ми порасне а и мерсиза позитивните мнения
Първоначално написано от AlaBalaa
оффф направи си операция и мирясай
ОДИН!!!
я порасни малко всеки втори пубер ми вика малък ми е пишокаПървоначално написано от AlaBalaa
за мен ти си човек без самочувствие
ОДИН!!!
По-добре малък, твой и отпред, отколкото чужд, голям и отзад![]()
Никога не се предавай!!!
Много правилно!Първоначално написано от dedodekster
![]()
Отрежи го и ми го дай да го поливам с напалм, докато ям мюсли от купата ми във форма на пентаграма....
При всеки по различно време свърша! Няма определена дата и година и не се притеснявай ще расте още просто спри да го мериш всеки ден, а го мери през повече време за да забелязваш разликата.Първоначално написано от AlaBalaa
Това си е до ген бе,няма нещо точно определено,както има хора 1,50 м. и 2,00 м.!Каквото ти дадено,не може да го промениш,а и си още малък ще порастне......
Достатъчно е , стига да знаеш какво да правиш с него![]()