- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво мислите по въпроса ?
Според вас 14 добра възраст ли е за секс ? :P
Определено незряла възраст....
Зависи от човека. Някои са готови, други не. В повечето случаи става дума за изфукване пред другите жени "Мен са ми го вкарвали".. хората не се ценят по това кой на кого е вкарал и къде е вкарал, разберете го. Ако все пак е с човека, когото обичаш (на тея години силно ме съмнява, ама ги има и такива), нека. Ама да се натиснеш на някой непознат..
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Съгласна съм..Организма тиПървоначално написано от LadyDy
все още не е развит,но..... Всеки прави
това,което си иска..
Но пък няма определена възраст,всеки
го прави,когато НАИСТИНА Е ГОТОВ и е с
ЧОВЕК,КОЙТО ОБИЧАШ..Но пък сега не
казвам да го правят на 12![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Физически- организмът все още не е развит, не е достигната полова зрялост. Психически- тук водещ е стереотипа "станах на 13 и е време вече да правя секс" едва ли има нещо общо с истинско желание, нужда и споделяне на нещо много лично с правилния човек, също така едва ли има нужда да споменавам, че сексът върви ръка за ръка с отговорността.
Зависи . Ако можеш да си поемаш отговорностите след това сам - значи не е толкова зле.
Всеки човек , който води полов живот, трябва да знае как да се предпазва от венерически болести и бременност. Също така сексуалните контакти имат влияние върху психиката , скоро тук даже имаше една статия, че голяма част от тийновете водещи полов живот страдат от депресия.
Така де, факт е , че възрастта за секс се е занижила. Хората сами си преценяват кога да започнат , после си носят съответните последствия.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не. Веднага се обосновавам- момченцата не искат презерватив, момиченцата се притесняват от всяко закъснение, страх ги е да отидат при АГ, защото мама не знае, че хлапачката води полов живот/АГ й е приятелка и ще й каже/ и т. н. За капак работата опре ли до аборт, няма как да стане без знанието отново на мама/тате или който от двамата ви устройва повече. Половопреносимите заболявания и тихите инфекции са песен в сравнение с горните екстри.
За капак като цъфне някоя и започне да ви убеждава как от еди-колко-си години прави секс и се пази с прекъснат полов акт, вие клъввате и се чудите после по колко и какви тестове да правите.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от malkasladkaku4ka
Да добра възраст е ако го правиш с мен![]()
![]()
![]()
One word-no.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
... и накрая ревете, защото трябва да седнете на "магарето" след Х дена и Y часа, за да изсмучат онова "ужасно нещо", което се е загнездило дълбоко във вас и заплашва да ви превърне в момиче, което всички сочат с пръст, поклащайки неодобрително глава...Първоначално написано от kalpazanka
Ако беше подходяща, нямаше да питаш?
И все пак... ЗАЩО искаш да го направиш? С кого мислиш да го направиш?
Повярвай ми, на 14 НЕ можеш да носиш дори 10% от възможните последствия.Първоначално написано от NomNomNom
Ако си от малСинствата си напраО дъртаПървоначално написано от malkasladkaku4ka
те на толкова имат по 2 чавета
![]()
![]()
и са бременни с 3-тото което мислят да продадат за да издържат третия баща и другите 2
![]()
наи-важното е да се чувстваш готов/а.
Абе, ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ..пък ми правете секс 24/7..![]()
ПТ: Не.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
По-нагоре го казаха - щом питаш значи ти е рано! Щом питаш, няма да го правиш от желание, а поради друга причина. А секс би трябвало да се прави само с желание и само за кеф
Да, е. Еби се. Даже, що не го направи, когато беше на 9, е ?
пфф.. просто питах , защото ми беше интересно мнението ви по въпроса .. вие ме изкарахте едва ли не съм тръгнала да се наеба![]()
ne
Не
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Абе големи работи станахте бе на 14 ше ми се ебе...
Я питай баба си преди 60 години как е било,и го сравни със сегашната изпаднала ситуация.
Никой не те е спрял,кат ти се ебе,еби се.Ти си знаеш последствията![]()
ами аз на толкова отворих приятелката си и мисля , че не съжелява. Няма значение на колко ще го направиш....важното е да се чувстваш готова и да го направиш с желание , а не само заради това ,че на приятеля ти му се иска или само ,защото си повлияна от мнението на другите и мислиш ,че ще те приемат за готина след като вече не си девствена.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
+1!! Те вместо на тази възраст да мислят за образованието почват от сега, божеее, к'ъв народ, богжее!Първоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Недей да се шегуваш с нея, защото може да го приеме насериозно - не се знае какъв мозък има в тиквата си...Първоначално написано от FreakBitch
![]()
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()