.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Преса вафлички

Правя нова тема, защото така или иначе в другата тема никой вече не отговаря, а и имам други въпроси.

Някой ми каза, че пресите с приставки не изправят хубаво. Значи ли това, че ако си взема преса в вафлички няма да изправя хубаво? Пресите, които правят и вафлички, по-дебели ли са и с тях стават ли къдричкити, които стават с по-тънките преси? И ако може да ми покажете някакви хубави преси, които правят и вафлички, и изправят хубаво, обаче да са до 80 лв някъде.

Престанете с тези вафлички не ви ли писна вече... на мен ми е ужасно селско с тези вафлички. гнус ме е като видя някво момиче на вафлички...
    Косата се скапва

Style is knowing who you are, what you want to say, and not givin' a damn.
    цък

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ebullience - всеки с вкуса си..Авторката не се интересува от това,дали е селско или не

По темата - Зависи и от мощността на пресата..
    Аз имам една преса с приставки - но си изправя хубаво..Нямам никакви оплаквания..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

наскоро си купих преса за вафлички на SAPIR 25лв. Доволна съм обаче определено не може да изправя за тба най-добре си купи отделно преса за изравяне и отдено преса за жафлички

Мега фен
    хубава преса, хем да изправя, хем да къдри добре, хем да прави хубави вафлички, хем до 80 лева, няма да намериш по- добре да си вземеш една професионална за изправяне, тънка, която да става и за къдрици, и отделно една за вафлички.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    http://elekom.bg/details_perm_45.html Изправя много добре,прави хубави вафлички и е до 40лв (мисля,че е 35)

Ами моята е с 4 приставки-вафлички, много ситни вафлички, едри къдрици и за изправяне и съм доволна от нея, много добре изправя .
    А и до колкото си спомням беше около 60-70 лв :P

Мега фен
    ^ да, но сигурно са метални, без никакво покритие. за мен ''добра'' преса означава не само да изправя хубаво, но и да предпазва косата до някаква степен, и да осигурява блясък.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от tanchu
    http://elekom.bg/details_perm_45.html Изправя много добре,прави хубави вафлички и е до 40лв (мисля,че е 35)
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    хубава преса, хем да изправя, хем да къдри добре, хем да прави хубави вафлички, хем до 80 лева, няма да намериш по- добре да си вземеш една професионална за изправяне, тънка, която да става и за къдрици, и отделно една за вафлички.
    1+ аз така направих взех си една професионална, която изправя страхотно и прави хубави къдрици и отделно една по-евтина с много представки

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    +
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

моята е същата доволна съм и от изправянето и от вафличките и беше само 27лв

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от EcstazyBaby
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    1+ аз така направих взех си една професионална, която изправя страхотно и прави хубави къдрици и отделно една по-евтина с много представки
    И каква цена е тази твоята проф.преса .. по принцип как са цените на професионалните преси ..и има ли нещо сайт ;?
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си