.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..

Корем, дупее = )

Здравейте !

Искам да постигна зашеметяваща фигура. Ще се опиша накратко: на 13 години съм, 1,71 см./ 51 кг. Може ли да ми кажете някакви упражнения в домашна обстановка за да постигна ето такъв корем:
    1) http://media.snimka.bg/0375/007004585.jpg
    2) http://drehi.org/images/stories/drehi-gr_3.jpg
    3) http://i.actualno.com/club.bg/files/...2fdeac9533.jpg
    Мога да кажа, че нямам коремче, но искам ето така както на снимките да е "оформен". С няколко думи: Как да постигна корем като на снимките с упражнения (може и лишаване от храна, но малко ;д ) , но за бърз срок . Да кажем 15 дни .

Другия въпрос е за краката. Как да отслабна във краката за кратко време (15 дни) и ето тези да са мой :д :
    http://pred.blog.playersrepublic.fr/...iegrace019.jpg

И последно как да постигна хубаво дупе. И плс дайте една снимка на хубаво женско дупе .

Благодаря предварително !

Грешен раздел.
    amk933

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    И аз имам нужда от същото (имам малко коремче).Ще следя темата с интерес.
    Бтв: Аз съм си дръпнала от замунда тае бо и наистина е ефикасно, 1 час , много потене , но аз наскоро го занемарих.
    Ето линк:
    http://zamunda.net/browse.php?search...t=0&incldead=1
    Избираш някое и всеки ден го правиш.Иначе ефикасно е скачане на въже, обръч и коремни преси, ограничаваш се от тестяно, сладко, газирано, чипс и тнт.Най-важното е да правиш всичко редовно и да не се отказваш и ще има резултати
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

нали знаеш, че всичките тела, които ги постна са страшно много часове във фитнеса недей да се лишаваш от храна, просто гледай да е здравословна, а не да се тъпчеш с кфс и макдоналдс. прави някаква гимнастика сутрин и ходи да бягаш. не знам дали за 15 дни ще постигнеш резултатите, които искаш, но за малко по-дълъг период от време ще има ефект.

Град
    Русе
    Аз от един сайт гледам упражненията, но не знам дали тук може да правя реклама. Напиши в Гугъл "Упражнения срещу целутит" например и те ще ти излязат. Също един начин, за които наскоро разбрах, но мисля че има ефект. Пии много вода от 6 до 8 чаши дневно. Помага за отслабването и кожата става по-чиста .. ;]
    The one person you need to be is yourself...;]

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    нали знаеш, че снимките, които си пуснала са на модели, които не са постигнали тва тяло за около 15 дни изисква се години работа.. и се пак ти имаш хубави мерки, особено за 13-годишна

Супер фен Аватара на sunshine955
    за коремчето помагат коремните преси
    да дупето - бягане,скачане и клянания
    за краката - помагат кляканията .. значи приклякваш леко стоиш 5-6 секунди после още малко пак стоиш 5-6 секунди и после клакаш до долу така и с изправянето надявам се да си ме разбрала
    килограмите са ти много добре за височината
    тренирай редовно за да имаш стегнато тяло .. трябва да тренираш СТРАШНО МНОГО за да си стегнеш тялото за 15 дни .. почти невъзможно е .. трабва постоянство и като си стегнеш тялото не свършва всичко до там трябва да тренираш редовно за да поддържаш фигура иначе постигнатите резултати много лесно ще се изгубат .. айде пожелавам ти успех с бързото стягане на тялото ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

1. Жените от тези снимки са постигнали това тяло със супер много тренировки. За 15 дни и невъзможно, а и след това трябва да се стараеш да запазиш резултатите-да тренираш пак.
    2. Тези снимки, които си дала, са от фотосесии, така че кой знае колко фотошоп има по тях.

Иначе, най-добре отиди да бягаш или на фитнес, където някой фитнес инструктур ще ти каже какво да правиш по-точно.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Напротив.. Всичко написано по-горе е лъжа. Колкото и тъпо да звучи, това е постигнато с диети, имам същата фигура ( колкото и нескромно да звучи) Ако беше с упражнения щяха да имат плочки. ( ама ти по-добре недей да си правиш прочки щото те тежат повече от тлъстинките и ще постигнеш обратен ефект)Имам предвид упражнения за корема де иначе тичай на воля скачай на въже, изкачвай стълби Н0 не прекалявай ( Според мен е грозно да видиш момиче с много мусколи,но това си е мое лично мнение)
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    [На Метри От Земята]
    фитнес му е майката
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Напротив.. Всичко написано по-горе е лъжа. Колкото и тъпо да звучи, това е постигнато с диети, имам същата фигура ( колкото и нескромно да звучи) Ако беше с упражнения щяха да имат плочки. ( ама ти по-добре недей да си правиш прочки щото те тежат повече от тлъстинките и ще постигнеш обратен ефект)Имам предвид упражнения за корема де иначе тичай на воля скачай на въже, изкачвай стълби Н0 не прекалявай ( Според мен е грозно да видиш момиче с много мусколи,но това си е мое лично мнение)
    Еми то по какъв друг начин остава да се постигне?
    И ти за 15 дена ли постигна това?

Не се заяждам...

Цитирай Първоначално написано от BlackKeys

Еми то по какъв друг начин остава да се постигне?
    И ти за 15 дена ли постигна това?

Не се заяждам...
    Не разбира се.. просто съм си такава, почти никога нямам апетит и затова ям малко. Просто исках, да кажа да не прави грешката с многото коремни преси защото дори тук някъде имаше такава тема, за Бритни, в началото със снимка и после ( след време) дето сестра и казва, че правела около 1000 преси на ден иначе и на двете е с едно и също тегло, на втората всичко са прочки без никаква мазнита, но изглежда по-пълна. И вместо да изглежда по-слаба изглежда точно обратното..
    Ся ще ме накараш да я търся да видиш каква е разликата

П.С. Намерих темата тя дори е важна..

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=116872
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    абе аз да питам нещо което ми е странно
    повечето момичета имат наравно ребра с корем хах не мога да обесня затова ще надраскам
    http://prikachi.com/files/1386240J.jpg
    на какво се дължи ... и да кажа че това не са тлъстинки а кокали и дори да кача пак си седи така
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    повечето момичета имат наравно ребра с корем хах не мога да обесня затова ще надраскам
    на какво се дължи ... и да кажа че това не са тлъстинки а кокали и дори да кача пак си седи така
    Може би си прекалено слаба..

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    И при мен е така
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    на 13 години съм, 1,71 см./ 51 кг.

къде отиваш, може би :Д
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    и при мен е така пък не съм мнoгo слаба..в смисъл коремче си имам за смъкване
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    и при мен е така пък не съм мнoгo слаба..в смисъл коремче си имам за смъкване
    е и при мен преди беше така (като малка-14-15) сега вече съм си оформила плочки

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    такъв корем не се прави за срок от 15 дни. бих казал ще ти трябва поне 15 месеца упоритост, упражнения и правилна диета, като искам да отбележа, че диета не означава лишаване от храна, а хранителен режим

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    До HexGirl: Много натуристично картинно описание .Виждала съм и други такива .Или си голям клечо, или имаш по- големи ребра, или и двете.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Повече от фен Аватара на stelkastel
    И аз имам подобен корем. Винаги съм се чудила защо е такъв! Казват ми, че приличал все едно има плочки!
    Nestlee, и аз искам същите неща като теб, но за разлика от мен ти си много с много по-малко килограми.
    Много съм навита да отслабвам и искам да има някой съпричастен с мен, но няма Ако искаш ми пиши да обменим Internet кординати!
    Иначе знам неща за отслабването, но като не се изпълняват (аз съм точно от тези, които не изпълняват) и няма никаква полза.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от FlowerPower
    До HexGirl: Много натуристично картинно описание .Виждала съм и други такива .Или си голям клечо, или имаш по- големи ребра, или и двете.
    големи ребра е явно но е доста натрапчиво
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

HexGirl, да не би да си имала рахит като малка?

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    на 13 години съм, 1,71 см./ 51 кг.

къде отиваш, може би :Д
    +

А и дай некви снимки да се види имаш ли, нямаш ли нужда..

Изрових няква статия , погледни

Смятаме да развием „скулптурните“ ти умения навреме, за да разхождаш спокойно изваяното си тяло под слънчевите лъчи.

Освен това ще разчупим стандартните фитнес-правила за трениране, за да не ти става скучно още преди да си започнала.

Новата алтернатива на тренировките с тежести и машини са плиометричните упражнения.

Те не са някакво революционно нововъведение в спортуването, просто винаги са били използвани само от професионални състезатели.

Плиометричните упражнения позволяват на всеки мускул да достигне максималната си сила за минимално време.

Обикновено първоначалното натоварване е чрез дълги и различни движения, последвани от къси и концентрични (съсредоточени в един мускул) такива.

Този цикъл е изключително полезен за мускулатурата – повишава силата, тонуса и стабилността. Експлозивността в подобни упражнения пък гарантира бърз ефект, тъй като тялото е шокирано. Буквално.

Ще използваме този принцип, за да tи предложим тренировка за супер стягане на краката и дупето. Те най-често са сред проблемните зони на жените, а освен това не се влияят толкова лесно, колкото ни се иска.

Упражненията първо се изпълняват в една серия 2 пъти седмично. След това увеличавай всяка седмица сериите с по една, докато не станат 3 за всяко движение.

След края на тренировката не забравяй да се разтягаш, а поне в 3 от останалите си свободни дни опитай да се натоварваш интензивно за 40 до 60 минути с кардио.

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Е какво е това, аджеба, пало...пило...плиометрични упражнения?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си