Ооо и аз искам такива крака ама няма как да стане с моята фигура.
И аз съм на 13 1.73 някаде и 53кг. Коремните преси наистина дават резултат моето коремче е наполовина готово като това на снимките. Значи трябва да ги правиш не само тялото да вдигаш, (това го правих доста време и сега горната част ми е перфекна обаче доло има още за оформяне) а да дигаш и краката и тялото, като краката ги свиваш като ги качваш нагоре. Прави по 200 на ден и за 3 месеца ако тялото ти е предразположено и не се тъпчеш с хамбургери ти гарантирам резултат. А също много важно е да пиеш мноого вода.
За краката - не прави клякания! Ако клякаш ще има резултат, но долната част на крака (обягва ми името нещо) ще добие доста мускули и ще се оголеми. Решението е бавно бягане - сприниорите имат мусколести крака ама тея по маратоните са с клечки нали. Жалко че неможе да се прави в домашни условия, моите бедра и дупе са ужасни заради гена на майка ми. Скачането на въже май също помага. И пак не забравяй водата.
Такова тяло не се прави за 15 дни просто е невъзможно. И ти трябва някаква диета, не да ядеш по 3 портокала на ден, просто да се ограничаваш малко от малко.