- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ех, тая любов...
Здравейте на всички. ((: Така... Преди 2-3 седмици се запознах с едно девойче от моето училище. Влюбен съм в нея. В събота излязохме и си прекарахме чудесноо. Мислех да й споделя чувствата си, но не събрах смелост. Предложете ми няколко нестандартни начина как да й кажа за моите чувства към нея и че искам да сме заедно. Следващата събота пак ще излизаме! " искаш ли да сме гаджета" е за децата от детската градина. Притеснението и срама в мен развалят всичко!
На 16 съм, ако ви е от полза. Благодаря на всеки, който ми помогне!!!
![]()
![]()
![]()
Винаги съм искала да целуна някой без изобщо да го очаква и след това да си тръгна. <3 ^^ Ех ного филми гледам ^^
Или..ако си сигурен,че и тя те харесва докато ти говори нещо,а ти просто се правиш че слушаш и я зяпаш влюбено можеш просто да я целунеш внезапно. ^^
La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
"Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."
И тва е варянт , но не се знае как ще реагира девйчето ... подари и роза ... ще я зарадва и вече събери смелост да я целунеш но когато тя усеща че възнамеряваш даго направиш ... за да не си хапнеш некоя шамарПървоначално написано от Collapse8
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
с роза може да го вземе за некъв особен.Аз съм за изненадващата целувкаПървоначално написано от Valento
![]()
За контакти...![]()
Определено с роза ще го помисли за странен. Оо Не че не е хубав жеста...Първоначално написано от EmiKodaTiKaja
La`push *Collapse *La petite mort *MIRЯOR *8
"Ако ти вярвам,мога да стигна с теб до края,но ако не ти вярвам...не вярвай на нито една моя дума."
Това с розата е романтично наистина, но за този случай не е подходяща, нали не искаме да го помисли за страненИ аз съм за спонтанната целувка - от реакцията й от нея можеш да съдиш споделя ли чувствата ти или не, така че успех
![]()
![]()
.. само болката е истинска ..
На мен ми хареса това с изненадващата целувка.
Аз съм го правила.Първоначално написано от Collapse8
Тръпката е невероятна
А по темата: Целувай направо. Или ще ти върже, или ще те шамароса. Голяма работа![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Целувай и не се обяснявай. Естествено, че съществува варианта да те шамароса, но най-вероятно няма да го направи. Щом се е навила да излиза с тебе, най-малкото си има едно наум и очаква, че може би ще го направиш.
А ако не искаше да го правиш, нямаше да излиза с тебе.
+1 глас за неочакваната целувка. Винаги съм искал да го пробвам![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз също подкрепямПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
Благодаря! Като цяло разбирам да я целуна неочаквано. Ако може още някое предложение
![]()
+1Първоначално написано от krem4et0
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Азз твърдо "против" изненадващи целувки. Спичат ме ..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ей за такава глупост един приятел загуби много яко момиче. Не че и аз не се притеснявам и така нататък. Първо момичето и моят приятел излязоха и той и предложи ама тя вече си имала гадже. Когато излязоха отново и момичето нямаше гадже той не и предложил. Просто![]()
Collapse8 написа:
Винаги съм искала да целуна някой без изобщо да го очаква и след това да си тръгна. <3 ^^ Ех ного филми гледам ^^
Или..ако си сигурен,че и тя те харесва докато ти говори нещо,а ти просто се правиш че слушаш и я зяпаш влюбено можеш просто да я целунеш внезапно. ^^stava
мечтата ти
И аз съм ЗА целувката,обаче първо я предразположи някак.
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
направи и комплимент,след което я целуни![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
аз съм за дветемисля че много ще се зарадва на розата
а може бък и да ти е по-лесно да я предразположиш към целувката :P
![]()
![]()
не знам къде живееш,но ако има луна парк или нещо подобно може да я заведеш там и ако има лодки да карате една лодка и докато карате да я целунеш и да и признаеш чувствата си
май и аз гледам много романтика![]()
о забравих да добавя,че може да я попиташ уж случайно какво би и харесало или някакси да си поговорите на тая тема и да разбереш какво би й харесало и да го съчетаеш с това което предварително си намислил
Успех![]()
о забравих да добавя,че може да я попиташ уж случайно какво би и харесало или някакси да си поговорите на тая тема и да разбереш какво би й харесало и да го съчетаеш с това което предварително си намислил
Успех![]()