- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Откъде такива цайси?
Някой знае ли откъде мога да си намеря такива очила в София. И да са на прилична цена, ми не некви по 280 лв.![]()
![]()
http://x04.xanga.com/ec883a10d134023...t115658150.gif
еми,тея са на Рей Бан и да ти кажа да,доста са скъпички,ама си заслужават и аз мн искам такива <3
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
http://www.ray-ban.com/international/
Потърси в сайта ..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
ее аз не искам да са на рей бан щото съм наясно с ценитеама искам такъв модел
![]()
Че сергийте за очила са заляти с такива![]()
Че и всякви цветове ..
Аз много искам ама не ми ходят![]()
Последно като ходих в New Yorker [Бургас] имаше
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
сериозно ли?!?! аз толкова търсих и гледах даже и снимки показвах и ме гледаха се едно питам за печено бутче от извънземно..
пффф и аз си търся такива във варна ама без резултат
Първоначално написано от twilightHeart
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
по магазините за оптика-аз мойте си ги взех от едно магазинче за 15 лв,жълтички![]()
МОМИЧЕ!
Оня ден си взех такива, но не са рей бан де... Същата форма обаче.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
аз искам да питам такива оригинални на рей бан колко г/д струват,защото ся ме зарибихте тука ;Д
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
Днеска видях подобни в Ню Йоркъра [Варна] и даже ги пробвахА в Тера Нова преди няколко месеца имаше абсолютно същите,но с лилави "дръжки" <не знам как се казва
![]()
^ рамки се кавза..дъъ
иначе по сергиите са по 10 лева![]()
New Yorker
моя приятелка си взе същите черни, а стъклото огледално и може би не повече от 20 лева,мисля.
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
В София има такива в магазин Smile, намира се някъде около НДК. Мисля, че са 10 лева.![]()
Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.
Едва ли боклуците от Теранова са по - добрия избор.
Приятеля ми има същите само че Diesel, бяха 350, а един познат има точно същите като на картинката и струваха около 180 лв..
На живо са още по - готини, а и стоят много добре.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
епа,аз за 180 лв ще се оженя ве ;Д
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
ъъъ къде по-точноПървоначално написано от teffii
Да точно такива имаше и тук в БургасПървоначално написано от suunnseT
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да, но очите ти се чувстват добреПървоначално написано от giveupbitch
![]()
Ако ми беше по възможностите и аз бях дала толкова пари за очила, с които няма да ме болят очите, главата и т.н.
Кат няма.. нямаНе знам за финансовия статус на девойката, за това казвам, пък тя да си преценява
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Не мога да ти кажа точно, знам от приятели.Първоначално написано от twilightHeart
![]()
Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.
един съвет...ако няма да си вземате оригинални (които наистина не струват малко,съзнавам го)...по-добре не си вземайте някакви евтини боклуци...защото очилата освен за да се гъзариш с тях,главното им предназначение е да предпазват очите. Иначе тези за по 10,20,50 лв може да се ползват безпроблемно като диадеми....Не забравяйте, че тези 180 лв(ест и под и над тях,зависи какво от къде и каква марка)за качествени очила ще се яват като добра инвестиция за бъдещето ви здраве, както всички знаем очите са мн чувствителни спрямо светлината....а едно фалшиво стъкло възпрепядства нормалното му функциониране ! Аз лично като си сложа таква очилца(от сергия които са) имам чувството, че очите ми се напрягат ужасно много и дори започват да ме болят....а съм си слагала и на рей бан...усещането е просто неописуемо...дори нз как да го опиша...чувството е сходно, ако да речем не сте спали над едно денонощие и очите ви болят адски много,напрягате се за да ги държите отворени,дори и главата ви боли и като си легнете и затворите очи усещате някакво приятно чувство и главоболието и умората секват,ето така въздейста качественото стъкло....според вас с евтините очила ще усещате ли очите си отпочинали и защитени ?....Това си е моето мнение, все пак всеки избира дали да прави компромиси със здравето си или не...
^И к'во от кеф че си сложила Рей Бан,да не свърши...Хах от т'ва да се хвалите до къде стигате...А и не съм съгласна,че за 50 лева примерно не може да си купи хубави очила от някоя оптика.
За да не плащаш 180 лева за оригинални,вземи си от някоя сергийка и иди да си смениш стъклата.Така няма да ти излезне повече от 80 лева.Упех!![]()