.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Жестоко ОБЪРКАН !

Значи цялата работа е че се влюбих в едно момиче.Тя на 15 ,аз на 19.Запознахме се по скайпа края на Ноември тя ме намери живее на съседната улица и е приятелка на съседката ми и така по скайпа се опознавахме близо месец и е поканих на Нова година у нас.Дойде с една нейна приятелка и си изкарахме весело.След това излизахме 7-8 пъти до сега през това време аз постоянно и позказвам че е харесвам че имам чувства към нея дори съм и го казвал и тя ми каза да караме по бавно че досега много е били наранявали, ама аз знам че това са женски приказки да избяга от ситуацията поне така си мисля.Това момиче ми праща супер смесени сигнали и не знам разиграва ли ме или наистина изпитва нещо към мен.Казва ми че ще ми докаже какво изпитва и т.н. ама до сега нищоо...Направо не знам има ли смисъл да се занимавам..Въпроса ми е какво мислете вие, защото аз направо не знам какво да си мисля.

Леле, на 15 колко да е била наранявана...?!
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Питай я направо дали ще стане нещо. Защо й играеш по свирката?!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Цитирай Първоначално написано от Len4etyYyy
    абе наранявана... много хора ме мислят за кучка, защото "не съм съчувствала", но реално няма за какво да съчувствам, защото за да си наранен трябва да обичаш, а на 15 освен майка си и баща си друг не можеш да обичаш...

Просто всички са много във филма с разбитото сърце... Така им е по-интересно ли не знам??
    hating you makes me all warm inside : )

ми имала 3-4 връзки с някакви момчета и сега била много недоверчива спрямо мочетата ала бала дрън дрън някакви такива от сорта... че в началото всичко е ОК , а после като тя се привързвала е наранявали.

Ми Неделя й казах по тъпия скайп за което направих грешка щото като се прибрах бях замотан и ми беше криво и й казах ако иска да е с мен-БЪДИ а не само да ми дава празни надежди.Казах и също че за мен отношенията ни са сложни и да се виждаме 1 път през семдицата не мога така и ако иска да имаме връзка заедно трябва много хубаво да си поговорим само двамта това и го писах Предната вечер а снощи за нещо беше бясна по скайпа не знам просто ... и нищо съществено не си казахме както винаги си говорим само приятелски не се изясняваме ..

може би на момичето не му се занимава със сериозни връзки. Припрян си, защото искаш "да си изясните отношенията", въпросът е, че тя явно не иска(или според нея няма какво) да изяснява(нищо). Реално, ако искаш сериозна връзка, търси я сред връстничките си, каките си или момичета, с най-много година-две по-малки. 15-годишните обаче не знаят какво искат, или поне тази.

И ти започни със смесените сигнали. Тя може да ти обещаша още доста месеци всякакви неща, явно е наясно с твоите чувства. Или те разиграва или не знае какво точно иска, може би не е абсолютно сигурна.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Към bratignat - да ти пикам на съветите. Чуваш ли се какво приказваш?

По темата - разиграва ти. Класически сценарий. Какво ще направиш си зависи от теб

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

ми не знам ,не мисля да се откажа от нея ,много ми е завъртяла главата ще й кажа да се видим скоро време да се изясним вече ,че ми писна последните два пъти дори е целунах по устата ама нито се дръпна нито отвърна се едно целувах паметник.Иначе се интересува от мен от живота ми постоянно ме търси не знам не знам до сега такова момиче така да се е държало много ми е странна ...

Виж сега.. като гледам - писнало ти е!

Така че казваш и как седят нещата и до там! Казваш и да постави картите на масата, да каже какво иска от тебе.. ти какво искаш от нея и ако желанията ви съвпадат . . продължението е ясно

Айде Успех!

П.С Бъди настоятелен за отговора
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Значи ходиш с паметник. Кой е като теб, а?

Съншайн - душичке девопйката НЯМА да бъде сериозна ако ще пистолет да и опреш на слепоочието. Защото това означава да те птреже, а тя избягва тоя вариант. Защо не ми се обяснява, но е свързано с женската нагласа да си оставят вратичка винаги и навсякъде.

Колкото повече се занимааш с нея, толкова повече ще играеш нейната игра. И няма да получиш нищо от това което искаш да знаеш. Само още въпроси и още надежди. Разбира се неоправдани.

Вече се пораждат и други въпроси, като например как се с стигнало до тая ситуация, какво си оплескал че да те мотае така мазно, и така нататък. Но това е съвсем друга тема вече

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Значи ходиш с паметник. Кой е като теб, а?

Съншайн - душичке девопйката НЯМА да бъде сериозна ако ще пистолет да и опреш на слепоочието. Защото това означава да те птреже, а тя избягва тоя вариант. Защо не ми се обяснява, но е свързано с женската нагласа да си оставят вратичка винаги и навсякъде.
    хахх.. Емии не знам . . аз това бих направила Много мразя , някой да ме прави на маймуна . .
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    мани я тая
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на kindergarden
    хахха да те разиграва 15 годишна я се стягай и и тегли една майна...пфуу

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Питай я направо дали ще стане нещо. Защо й играеш по свирката?!

Добре след като имаш чувства, а тя не е сигурна дали си искрен защо не правиш повечко неща, с които да и покажеш, че си честен с нея и наистина имаш чувства !? Дай и малко време, а няма възраст, за да обичаш, то просто ти идва от вътре.Може и на 10 да си, може и на 18 .. всичко е до характера на човек, хора и хора.

Голям фен Аватара на Hopegiver
    да имах кристално кълбо... да ти кажа кво изпитва момичето към теб...
    пробвай се отново ако ти излезне с същото ''оправдание'' - и кажи нещо от сорта ''не мисля че бих те наранил'' - аз ти го казвам щот аз не мисля че ти би я наранил... та ако прпдължава да уварта може би трябва да се примириш че няма да стане нищо, или и да стане ще ти коства повече време.
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    На 15 година и много нарянявана - дрън, дрън, че пляс. За какво въбще се занимаваш с нея (без да искам да обидя нито теб, нито нея, но тя е още с детския акъл)
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    хахха да те разиграва 15 годишна я се стягай и и тегли една майна...пфуу
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    според мен тя не знае,какво иска
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

От темата ти останах с впечатлението, че ходиш по гъза на някаква си пикла(с извинение..), която не знае какво иска.. и просто няма смисъл да се занимаваш с нея, защото те прави на шут.. :}

Град
    V. Tarnovo
    Цитирай Първоначално написано от ThedramaQueen
    абе наранявана... много хора ме мислят за кучка, защото "не съм съчувствала", но реално няма за какво да съчувствам, защото за да си наранен трябва да обичаш, а на 15 освен майка си и баща си друг не можеш да обичаш...

Просто всички са много във филма с разбитото сърце... Така им е по-интересно ли не знам??
    ти го каза
    Да живее рока (rock)(rock)(rock)

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Цитирай Първоначално написано от ThedramaQueen
    абе наранявана... за да си наранен трябва да обичаш, а на 15 освен майка си и баща си друг не можеш да обичаш...

yes baby. Само където освен семейството си на 12- 19 обичаш и приятелите си. Най- накрая човек с моето мнение ,защото ми писна от всички момичета с разбити сарчица и умиращи от любоФ по поредното момче.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Към bratignat - да ти пикам на съветите. Чуваш ли се какво приказваш?

По темата - разиграва ти. Класически сценарий. Какво ще направиш си зависи от теб
    Първо обърши своите съвети, че като гледам не веднъж са препикани....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си